有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
今集前半部分真係悶到差啲棄
首歌麻麻 幫idol編舞又係佢哋平時做開嘅嘢
男任務反而有啲睇頭
La Chica
但韓國咁反LGBT 唔知佢哋點睇多元包容呢類topic
如果冇VPN
YG班外國飯應該會瘋狂刷
依家已經係狂叫人刷
晏晝唔想開vpn直接上twitter搵yt link比like時見到
今次係齋計like定計埋view?
淨like
最尾成班茄喱啡陪襯咁
咁本來首歌係Jessi點都要出來做主角嘅
個人幾鍾意Prowdmon嗰part
都係 但以為都會fing幾吓跳吓舞
YGX係咪換咗center
好似係 不過原本嘅center最後企喺Jessi隔離
咁算叫打返個和 好似係
不過有啲team自己嗰part都有轉center
屌票對Prowdmon同lachica最危
Ygx仲有jessi mission加分
Coca評判分高過lachica
另外hb hook一直係頭三唔驚
個mv算係咁 大多都有段跳下 同埋放番signature編舞入去

一齊吹生日蠟燭咁
如果好似上次一樣評判分相差唔大 yt分佔左大半
最後又係yt 分勝負
睇完Jessi MV Jessi 先係winner
咁多頂級dancer 幫佢拍MV拎晒noise
上節目係咪會YGX做伴舞一齊跳 個MV Jessi 都無一齊跳
都係coca同lachica多架啦
Lachica快手出去搵銀好過
同意 但明明佢地最多鏡頭
每個人都有鏡頭 講野又好笑 但d 人都係唔睇佢地跳舞
反而holybang 同hook 淨係見到隊長 但好受歡迎
hook快d走啦!真係唔好睇呢
YGX view升得好快 又有YG藝人宣傳
希望coca 同lachica 有多d like

早d foul 唔駛比mnet撚又唔駛配合拍攝改自己schedule
好似noze一早foul左 關注就拎晒 早早可以接job拍雜誌拍廣告上節目
最重要係無比賽壓力
但其他4個慘到 dolla 同ansso 連少少鏡頭都冇
淘汰特集都係搵得面腫的noze一個做訪問
睇下noze之後有無d job 帶挈成隊做
Leesu都有場battle 重有一個真係名都唔知叫咩
不過都好過Hook班妹妹
https://youtu.be/e2QVMWoX6hU
唔記得佢有咩鏡頭同名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞