有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
點解會上左神枱
屌票ygx又過返lachica
今次ygx真係普通咗啲同mega crew一樣冇咩特別
睇完lachica真係勁感動 尤其見到peanut話見到自己笑住咁跳 feel到佢地真係好enjoy個stage 仆街mnet公開排名催票
個節目爆紅唔係因為第一集出場互評同battle 班dancer講野夠直夠放 班dancer性格夠鮮明 先吸引人睇咩
台上battle完全唔客氣 台下就一齊玩 反差先正
如果好似idol咁個個扮乖乖女 係鏡頭前顧住形象修飾完先講 互相抬舉
變成咁我應該唔會想睇了
YGX無咩突破變化 咁多個mission感覺都差唔多
對比其他隊會諗特別concept試唔同的野 佢地悶左d
仆街mnet公開個暫時排名摧票 都唔知係咪真實數據黎 任佢講

6個crew入面得prowdmon無cut入去應援加油韓網鞭緊mnet+幫prowdmon催票
一早男dancer出場嗰part都無佢地
放送搞掂coca 後面屌票過lachica
Ygx都有jessi mission加分 Pd唔駛pick得咁明顯掛
估到lachica今次要走 但唔想個分數差太遠走
覺得ment想整走佢哋,
又唔比鏡頭,播出份量又少,
之前又暗串ment,ment應該好唔仲意佢哋
個人4強想holybang lachika prowncrown 是但
Ygx最初初有驚喜 但越睇越普通
Hook唔使講
Cocanbutter比想像中亂
個人4強想holybang lachika prownmon 是但
Ygx最初初有驚喜 但越睇越普通
Hook唔使講
Cocanbutter比想像中亂

原來jessi睇完6crew彩排之後排ygx第一、prowdmon第二、lachica第三、holybang第四、cocaNbutter第五、hook第六
估唔到
以為佢麻麻地prowdmon
我想睇Hyojin choi 跳舞呀
結果去到淘汰嗰集先有得睇
特登剪到咁
Hook第6笑咗
反而我覺得最Jessi嗰兩隊喺後三
唔識欣賞Prowdmon 太高層次 唔係我呢啲凡人睇得明
相反Lachica有意義得黎普通大眾都睇得明
知道左Coca表演係亞當夏娃之後覺得冇咩驚歎,齋睇表演都唔係好正?我覺得Hook好睇啲
退貨遠征隊既關係都排第尾
鳥叔舊公司係yg係咪有加分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞