有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
Coca根本先係最符合swf 既核心主旨
單人battle天花板級
Btw,noze 先係最大贏家
你的樣子如何
打左落excel計分
下星期開返黎睇係咪一樣
早早foul走唔駛繼續被mnet撚
返去補拍淘汰特集?好呀 腫住面比mnet拍 撚返mnet
覺得弱者指定戰 如果rihey唔係傷左腳 親自上場就拎左第一個第一名了
真 神早foul 左
而家瘋狂接廣告 賺到笑
所以畀mnet捉返去sgf撚
mnet 又要用番佢地d 名氣
jessi mission benefit唔知有幾多加成
ygx就jessi psy pick;hook就like數最多
睇完mega crew表演,雖然want請左idol,其實佢地融入得幾好,又唔覺得個表演係為左突出d idol,係d隊型同整齊度唔及其他隊,成班人開心跳舞咁,反而hook前面幾好睇,後面專登一兩part秀英出嚟跳下,有啲突兀,同honey j終於贏

want入面成日覺得李彩演跳舞太注重身體線條靚,battle一對比起其他人好似無乜力同氣勢,rozalin就鏡頭前後都成日得罪人 成個節目最好睇嘅都係d隊長,愈黎愈鍾意honey j同aiki
唔記得左jessi mission 有加分
估同main dancer一樣加50分
咁YGX應該會過左PROWDMON但過唔到LACHICA
估唔到coca今次like咁高 view數最低但多人like
重以為佢地實入唔到final
但ygx點解會跌得咁多
韓國人轉口味轉得咁快?
Fans陣容又唔算弱
覺得自己睇緊yg既mv??
同好,Dolla好清爽跳得,有韻律得黎又唔易悶

但好似單挑時0:3輸左

d評判,有時真係亂黎
+1
佢剝完智慧齒塊面腫晒咁上鏡令到成件事更加cute
View可以無限刷 like一個acc只能like一次
睇like view比例 YGX今次同上次mega crew都係%最低
Mega crew WANT %都高過YGX
無包袱好正
https://youtu.be/5nNYFs4qr5c
而家先覺Emma咁矮
定係佢隔離啲人太高
咪玩啦 咁貪靚點會無包袱
知自己腫都靚又cute先上
https://youtu.be/86DuwwyVz1g
H1幾時都咁冷靜
佢玩大電視嗰陣冇出過聲咁濟
Monika lipj確認出演全知干預視角
等睇Lipj做經理人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞