有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
係 mina好似係自己vlog講
佢出嚟hyojin唔駛捱得咁辛苦
不過有兩件態度唔好嘅dancer
應該都係一盤散沙
仲要湊埋女
佢出黎應該就冇左emma/moana 其中一個
要繼續放番八婆出黎 同做彩演呀媽
入嚟留名
無違和到懷疑係咪贏左所以服裝夾返
Coca今次贏都唔出奇
依個牌子 平時當係搵好紅嘅idil代言
Mnet始終都係唔明swf 吸引人嘅地方喺邊
係都要驚死唔夠gimmick 搵啲kpop idol嚟做guest
但本身班dancer已經好夠睇好夠話題
加埋idol落去 成件事好似本末倒置咗
我地係想睇dancer之間嘅火花 想睇佢地做主角
而唔係為咗要迎合返歌手style而改咗自已風格
所以就算prowdmon 今次編舞唔係好夾jessi
我都覺得好型 monika真係由始至終都好忠於自己 喺節目跳自己鍾意嘅舞
真係寧願睇佢地battle十集 都唔想睇佢地喺swf 再為歌手編舞
Mega crew個mission真係好好睇 好清楚見到佢地想做嘅嘢
hook就係
但佢地隻舞 又幾係jessi會揀既舞咁
邊個係獸醫咁勁!
出面job無自己特點無咩問題
反正老闆話事
但係節目嘅話 就跟返節目宗旨做啦
Mnet同pnation都係仆街

同key ending heymama
lm
Want:合作夥伴
Hook:老師同學生
Lachica:會一齊講咸濕笑話嘅好朋友
Wayb:以前學跳舞識落之後一齊組隊嘅姑娘
Ygx:大學dance soc

諗到再講
好睇個show,因為參賽者本身好睇

裁判反而係個節目既缺陷,好簡單既勝負,都要拖個draw出黎,唔知佢地現場high得濟失去基礎跳舞鑑賞能力,定劇情需要
NCT條友真係唔知係到做咩佢幫啲dancer徒弟挽鞋資格都冇
姜丹資歷可唔可以取代佢呢
肥佬個死人表情唔好再扮yg前老闆楊生
Mnet預告鍾意扮反轉
似係coca贏 lachica ygx低分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞