有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
【Theqoo】《街頭女戰士》演唱會門票預售頁面公開!11月27日在釜山舉辦演唱會! ​​​​
識搵
【JOYNEWS24獨家】[《街頭女戰士》最終舞臺將於26日進行直播]18日據JOYNEWS24獨家報道,26日播出的Mnet綜藝節目《街頭女戰士》最終舞臺將通過直播的形式與觀衆見面。該節目於韓國時間每週二晚10點20分播出。
ygx vs prowdmon / ygx vs cocanbutter
Lachica 應該直接收隊
我隊lachica啊啊啊啊啊啊
偏偏依三隊都從來冇請過藝人助陣
好唔抵

尋晚先睇完My name
佢好似迷緊molip cp
早兩個禮拜都有晒心理準備
【N】《街頭女戰士》隊長8人將出演《文明特急》
18日,據YTN star採訪結果,Mnet競演節目《街頭女戰士》的8名隊長將出演SBS網綜《文明特急》。最近已結束了錄製,播出日期未定。
街頭女戰士的8名隊長將講述因節目而引發關心的幕後故事,還有圍繞自己的各種讓人好奇的故事等。
點解lachica 咁正但view 數咁低
明明最多鏡頭
睇埋下集Lachica走咗就唔再睇了
演唱會?
啲鏡頭係綜藝reaction
節目幾好笑 但唔會睇跳舞
女團Lachica
Gabee主唱 花生rap simeez門面
h1主舞 Rian副唱副rap

韓網有好多人話mnet預告剪輯無可能咁明顯show結果就係lachica第六
而且佢地話呢張圖灰屏幕就係粉紅色vs白色 which is lachica vs ygx
唔想睇lachica battle 就咁放佢地走啦
上次都battle過 再battle無睇頭
Ygx對prowdmon可以做收視最高點
但就咁睇 lachica fan base 最少
like 數一直都落後
第六都唔出奇
反而coca 上左去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞