有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
出左semi final同男dancer既跳舞片啦!不過要用vpn轉韓國地區睇
請埋Rihey男朋友上去
有諗過mnet男dancers會唔會請YGX kwon twins同Rihey男朋友
真係請晒
lm
姜丹都唔稱唔上係老師啦你不如直接話李泰容做judge係大眾眼光代表咪仲好

(但姜丹唔係同mnet之前反左面咩依家俾返佢出嚟做節目 好番拿?)
佢地3個係劇本眼光
Jblack睇完佢地判lipj輸比rozalin勁嬲
話佢地錯誤傳達街舞文化
本身見嗰場LipJ輸咗已經呆𠹌咗
終於有人出嚟平反吓
Mnet快撚啲搵返Jblack做judge啦
如果要跟劇本嘅話 佢話唔想去做
又幾似
想知lachica係咪又會畀佢話典型
要點樣轉?
monika 係咪又怒屌
Jay park breaking失咗手
係咪太耐無跳
每次Lachica都會昇華主題 真係好正
但係呢啲題材喺韓國都好輸蝕
今次Prowdmon係咪走得太偏
主題知佢想講咩 但真係要分開去睇
望住個男人行嚟行去 就無睇到舞
睇完成段舞又無咩印象
比起之前 今次跳得好亂 ending又對唔齊位
而且成個表演太monika 有時想睇lipj發揮下

係呀韓網都熱議緊 特別佢地英文唔好 要睇字幕就更加睇唔到舞
不過佢地立意係好既 特登請個drag queen玩開變裝既男dancer
btw點擊率排緊第三 估唔到
應該一早好返上年已經幫佢整comeback show
Rozalin仲要係到喊 bitch到仆街

話咩表達曬想講既野 但明明battle嗰時仲挑釁lipj
好似一件睇唔明既藝術品
再自己腦補翻個意義
利申翻我覺得幾特別既,佢地係有種與眾不同既諗法
今次mission最鍾意cocanbutter同lachica
holy bang個人覺得有少少亂
ygx就開始悶 次次差唔多
今次Lachica好正
Lachica 依個主題要搵男人肯跳都唔容易
所以都好理解佢地請名人趙權
不過一公佈男任務
就估到lachica搵coming out
本身係waacking fd底 由請夏stay tonight開始
之後lachica編舞要男dancer都會搵kinky
Monika同aiki 幫個haha伴舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞