有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
淨係記得simeez同hyeily
講開Hyeily好似靜雞雞下咗車
講開又講 好似得返6個人
你唔講都唔知添
我唔明點解coca護士有時可以出演舞台
有時又要收返埋
我見男mission佢好似喺後台
唔講都唔知wayb派左邊個去咩mission
holybang 有時都係6個 有時7個
但一開始8個
睇mission片有數人數6個人
原來hyeily唔係入面?
護士唔係直頭無拍咩 coca原本係6個人
一時出現一時唔出現係jillin
似唔得閒夾唔到時間就唔join
Mega仲係 最新兩個好似無咗

韓網hot post熱議緊尋晚Zsun同埋cocaNbutter針對ygx話ygx揀佢地做man of woman mission第六 話ygx不如用整頭髮既時間練習好d嗰舞台算吧啦
網民就話cocaNbutter點解唔拎曬日光浴既時間練好舞台 得mega crew齊舞仲有話係蝦LeeJung年紀細過佢 因為monica出聲佢地就收聲
韓網又真係無話錯,cnb成日跳唔齊,連jessie mv入面都唔齊
得4個人都跳唔齊
諗起之前honeyj fans罵gabee性格同態度差嗰post
就係因為頂帽件事罵佢
個post呢兩日推得好快

Boa個樣一直變,呢期有d似松隆子
https://youtu.be/qFLSFfp3FG4
Jblack同mmary一齊評價mega mission
兩公婆都覺得hook秀英出場嗰part唔好

Jblack話Lachica將beyonce歌曲形象都消化得好好
Lachica只係image相似 無跟過beyonce啲咩

兩公婆覺得prowdmon最好
Hb人太多 控制得麻麻 有啲遺憾
布甸有家庭收養咗
依家gabee暫養另一隻叫nani
都好Q

見到有個韓國人講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞