有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
會唔會抄捉對白 gabee除褲先
抄有隊係有個明星
Lachica請夏?holybang Aomg嗰班是但一個?
出咗中字
睇完中字
Yell咁講 應該之後要備戰亞運奧運
冇乜時間上節目跳舞
到最後都係人氣投票70% 再睇下mnet啲前科
Rian youtube直播緊 有lachica
叫fans提議舞蹈動作 加落Final隻舞
幾個月前開直播得20幾人
依家有2千幾人睇
佢out後第二日就比賽拎左第一
Gabbe 愈睇愈靚,身材又好,又搞笑 隊友除左忙內個個都幾有特色。hook靠fans上埋第一,水份極高。得holybang夠佢哋爭fans base,所以希望holybang第一。
有rosé出面都收皮好鍾意LeeJung但feel到佢江郎才盡
唔知有無人有同感
YGX係啲動作好乾淨俐落 好齊 但係係最無特色最公式化
Megacrew mission 就做個YG歌medley
今次仲衰 個concept我以為我睇緊六年前AOA個種青春啦啦隊風
佢地係跳得好嘅但係啲表演嚟嚟去去都係咁 無咩睇頭
Lm holybang

呢對情侶 完咗即刻去度假
Swf收視最高爆到去4.8
YGX拆開每次表演獨立睇就好
成個節目由第一集開始一路睇落去就好唔吸引
依類比賽綜藝節目最忌無變化無特破無新意
隊隊都有新野交出黎時有比較就好輸蝕
Holybang 都係一直keep住跳hiphop 但有唔同concept唔同元素加入去 唔會比人覺得又係咁
Ygx太集中leejung一個編舞
可能成隊一齊brainstorm有變化好多
其實同yell battle對邊個都唔公平
好似中文同數學咁
舞種唔同邊有得一齊分輸贏
一係rian breaking vs yell waacking

omg 出交通卡!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞