有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
https://youtu.be/Kyrif1Z95I4
Jblack佢地自己做評判
重新評過lachica vs want battle
呢d先係評語黎架嘛
唔似嗰3個講廢話
一早搵佢地拍跳舞場面會好睇好多
屌我想講gabee vs emma 我明emma有資格贏
但點會gabee一票都冇 2個人一齊跳嗰陣emma根本純扮gabee咋嘛 都冇自己動作可言
simeez h1 2 vs 2又係一票都冇
專業既幾位一評 即刻頭四場lachica 4:0完勝
mnet劇本點都要李彩演出場表演成長之路
好多英文人ig鬧boa YG fans真係唔同d
Lachika成隊都好正
同埋唯一一隊認得哂 個個都好有特色
去左boa ig八卦望下 班fans勁癲
睇返Kpop四大天皇任務就知YGX本身就勁多fans 個時節目未播未紅 真係只靠本身知名度
個個都只話WANT有idol 所以多view 多like
明明YGX只差WANT少少 依2隊同其他6隊係斷層式分別
之後Mega Crew時節目紅左其他隊已追上
YGX view數雖然第一 但like數反而得第4 個比例咁多隊最低
數據睇得出其他隊係靠節目播出越黎越得到fans同大眾支持
反而YGX吸返黎的無其他隊咁多 食老本Man of Woman view 同like 都係包尾
唔係Jessi有加分battle都無得上呀
mnet第7集播3隊先同放中途結果救左的係coca
應該多人睇完聽左boa解釋concept而比like升到上第3
YGX反而班fans日日大叫都救唔到
依家又出征 重煩過foul WANT
珍 中間吹票
Prowdmon無得battle就畀人撚走
人地Fans都無佢地咁煩

演唱會男女比例
發覺有啲外國人係真係覺得Gabee連輸兩場battle係真係因為佢實力唔好俾埋jblack條佢哋睇都覺得係因為要俾面gabee 先判佢贏
https://youtu.be/m9wTkki1e0s
我有5年前mk rian
幾次battle都2:2 仲要先果2票永遠1:1
佢地應該係反牌前投左票
你可以睇番上上集
有工作人員埋左去佢地隔離確認佢地選擇
以為咁樣好緊張好有張力 但感覺就係劇情需要囉
Gabee都知mnet會第5局 醒目改花生落去
有無人大約翻譯下lachica贏嘅點喺邊
裴允靜讚gabee身形
因為以前dancer就算跳得好
豐滿些少都會畀人叫減肥
如果唔係無得上台
Gabee出現應該令唔少人有返自信
唔淨係瘦先可以上台
頭先studio choom出咗6隊嘅performance video,其他5隊得一分幾鐘,hook有三分鐘
真係鐘意呢隊野唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞