有無人有睇street woman fighter (2)

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
如果啲片唔限韓國先睇得
Lachica喺外國一定多好多人支持
At least我自己好鍾意Lachica啲表演
泡菜open your eyes

韓網熱門讚緊Lachica呀d評論都係話緊好感動同埋支持
而有另一個熱門講緊今次點擊率排最後兩個係ygx同埋cocaNbutter啦~Lachica今次應該ok
即刻望一望 高ygx 1萬view
希望like高啲啦
啱啱發覺冇得睇都可以like
雖然鍾意lachica
但覺得唔駛搵趙權都做到呢個主題
Holybang都一樣
cocanbutter今次好正 點解又係冇乜views
Jessi隻歌我聽幾多次都唔ok
佢男朋友好撚正
隊長階級還向Mnet推出了日程表。 有傳聞稱,在公佈內容《街頭女孩鬥士》事前協商沒有順利進行的情況下,隨着緊急製作,要求日程突然變頻繁。 "在沒有事先協調的情況下,通過通報式進行傳達。 因爲是電視臺日程安排,所以不得不取消計劃好的日程並道歉,這是我們的責任。"

"斯烏帕"出身的人們本月初已經出演了《KCON:TACT HI5》。 據悉,在年末的《MAMA》舞臺之前,雙方還進行了合作,進行了內部討論。
http://naver.me/5jAEyEoZ
結果大家都係做番backup dancer
【N】noze最愛的愛稱是"老婆",對女飯們很感謝也很感動
Noze在拍攝畫報後進行的採訪中表示:"實感到了人氣。雖然不能經常到處出去轉,但有許多人們認出了我,感到很神奇也很感謝"。
Noze對於自己最愛的愛稱選擇了"老婆",並說"女粉絲們的表達方式非常多樣,很有趣也很喜歡。印象深刻的表達有很多,看見'老婆快點回家吧,我做好了部隊火鍋'之類的話,讓我感覺到真的有很多可愛的人們,還給我寫了很多信,每次看到都會很感動。"
【Theqoo】因街頭女戰士的熱度,Mnet操控隊長們行程

控訴Mnet熱帖
300➕評
有冇直播link
Thxxxx
點解㩒入去睇唔到嘅
一入個網落少少就有播放器 但好差
係咪護士出返嚟跳?
但男mission又消失咗
Aiki又講don’t touch me
Gabee暫養隻狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞