VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
你肯定佢好過StanleyStanley演戲幾有potential 又高又大隻 AK個body shape唔掂啦 頭大身細A字膊
無用

天質所限

好在有tvb,可以靠打稻草人pr戰法吹捧依班人
wanna one有練習生底,基本功差好遠,出到道有一半係a grade,f grade既有樣(奶除外)。造星抄完101,連mirror連團綜名都抄wanna one。
喺錄音室唱咪得
live就真係唔掂
其實真係要練
但viu個勢好似覺得mirror啲功底幾差都好
啲fans都會照單全收
強姦欺凌FANS吹奏你講就係??
勝利單野全世界屌柒緊佢啦
TWICE唱歌走音班FANS都識潛水啦
似你班柒頭鏡閪仲出黎講無走音 好好聽咩
柒撚到
老實講
點講153點樣都好
如果講娛樂作品
人地D作品真係唔太差
當然最好亦唔係佢地
由其係做節目真係算頂班果種嚟
用其他野去量度人地娛樂作品係唔公平
如果話佢而家D下線
我就唔敢柒講啦
仲有個團icon抄bts
有人氣嘛,當然仲有幾分似劉馬車
好話唔好聽,Tyson都好聽過姜生嘅米奇老鼠聲….
佢夠膽同佢哋同台…..佢真係要好強嘅自信先做到
依家紅全靠 marketing
就係班鏡仔無論唱到幾差都好
啲鏡粉都會無腦咁護航
幫自己嘅idol辯護
「好忙呀連休息嘅時間都無 邊有時間練 」
「病咗狀態唔好 」
「收音差」

twice momo 清唱走音比韓國人鬧
班once個個都認話momo唱功真係差

再望下班鏡粉
ig名同團隊口號都有抄EXO
但momo 都有跳舞哩項才能搭救。
鏡仔就真係。。。。
本身係dancer 出身嗰啲咪跳到
其他就
唔駛練都咁多死忠做咩要練?
拍多幾個廣告賺錢仲好
做個稱職嘅廣告從業員
一日唔多一隊競爭下
一日都唔會有改善

你睇下佢地做錯咩事都好,ViuTV都冇出過黎回應過
果單搶運動員鏡頭如果發生係韓國藝人身上
即日發聲明道歉啦

成班垃圾傳媒KOL仲要夾埋幫佢地造勢打飛機cover醜聞
唔怪得可以做咩都冇效果
好忙咪唔好接咁多廣告囉
賴屎賴尿
佢係幾唔錯 但有時live唔太掂
諗落又真係佢哋無論做錯乜 viu都無乜反應
唔怪之得193咁撚串嘴
「佢哋都唔想㗎 公司chur到佢哋咁盡佢哋都無得揀

設計對白 如有雷同實屬巧合

辛苦晒呀屌你

成班友玻璃心到原來真係唔批評得 邊個批評嘅就係仆街冚家鏟 惡撚到 有本事咪用自己實力同作品令haters收聲囉 喺個mon前面好嬲好嬲冇用架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞