VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
終於有人講人話
格嚟post 個個都喺度屌jer, 姜濤兩個人
但冇人屌viu同經理人咖喎
想做歌手都冇時間俾佢地休息,依家都被viu同花姐搞到身體差哂啦,仲屌佢地話自己攰係藉口 同埋啲濕鳩fans好似唔為意佢地作息出問題搞到歌都唱唔到幾句
聽過阿Jer嘅mirror演唱會solo,係行走嘅CD
再聽返前日亞博音樂會...... Cls做乜咁似唱K咁,唔敢聽落去

好心viu俾多啲時間俾佢休息同練歌
仲未識醒就係你呢種
班fans都有份chur佢哋啦
Exactly
Jer 之前咁多live唱得咁好
今次衰一次就比連登仔執到寶咁係咁屌唱功
唔識就收收皮啦
兒登仔一講外國音樂就會話好多元 好正

一去到本土嘢呢啲就會搵呢樣個樣嚟屌 鐘意呢啲跟本係傻鳩

笑撚死人
成班臭閪邊度係聽歌,睇樣咋嘛

除左聽障之外,仲有視障黎!成班撚樣扮韓星但又唔入格,搞撚到成個不倫不類既死人妖咁
最恐怖係睇fb一大批人讚 淨係唱留下來的人已經知佢地係廣告從業員
其實唔ok , 好難聽
佢地為食住個人氣 不停賣廣告
其他理撚得你
有冇諗過班垃圾有依個程度已經係練左
人哋有話錯你咩
你連個quit asso 嘅都比唔上
咁呢啲好主觀嘅啫 邊個話林俊傑先係標準?好似冇人講過
Edan擺明係能力局限咗風格同感情運用,唱冇起伏 平平無奇嘅歌就得,難少少都死
Fans話俾d時間俾d時間 3年啦
唔明點解會有人聽呢班垃圾= =
香港樂壇 很多年前就冇左
從佢地爆紅開始 真係覺得香港點解咁廢 理由之一就係班聽眾
唔反鏡
不過同意樓主,難得有咁嘅天時地利人和viu可唔可以生性,炒難左呢批唔係話再整個造星5就可以生返另一批出黎取代
計感冒,鼻敏感之後,又一唔夠訓?問過湊緊初生果班老母未

比埋個倫敦音樂學院學位佢地讀,我驚佢畢唔到業
on9仔
MLA 14年前已經好多人聽
關乜嘢黃藍事
屌你老母
唔識唔緊要, humble d唔好衝出嚟柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞