VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
個個po都見到pop sir衝出嚟柒
不用分那麼細
見到果幾隻柒頭就知viutv唔睇樣
扮黃夠㗎啦
不如比Error練啦
4條友得肥仔係有料到
其他個3個垃圾到爆
請打手方便好多,
即見成效
練嚟多鳩餘,賺多啲廣告費算啦
應該唔會,識親鐘意mirror啲人都奇撚怪怪
一向都無留意開明星果類人黎
講真試過追韓團日團會食得落呢班廣告從業員?又醜樣,跳又唔得唱又唔得,人格又有問題,edan ian食女,jer賺黃養藍,支那式牛郎打殘體,隔離乜春八両倚同乞衫狗更加成隻癲狗咁
真,睇得出佢真係有用心練
好過同隊成員淨係識靠autotone
姜仔依家終於有人留意你做嘅音樂啦
係咪好開心呀?全城都討論緊你唱歌好難聽
可能佢地覺得唔需要練基本功
就算炒曬車都大把人追,大把廣告接
個情況就好似apple咁
年年冇新意但係keep住好多人買iphone咁
佢地都無經歷人地韓仔個種訓練 所以花姐經常講佢地好撚幸福 根本唔知咩叫辛苦 可能某幾個好努力既 但係大部分成員我都睇唔出如果係無心 麻煩走團啦 唔好以mirror個名呃飯食
講到佢地食正條水先有人鍾意咁
雨革之前d人已經開始聽啦
都係
見親都中女
未夠班就應該練吓先
班經理人好心揀吓job 啦
twice 都唔會咁樣推子瑜出去唱live 自爆啦
嫌姜濤壓力仲唔夠咩
如果我話比樓主知。佢地其實已經日日練
而家已經頂峰
好忙, 掛住拍廣告賺錢
唱功? 技能? 是但啦, 行出黎放個屁啲鏡粉都爭住跪地俾錢

實際同即見成效
根本行緊支那流量明星嗰一套
靜啦 本土音樂人
又唔好咁講 人哋痙攣都有練跑 不過黐脷筋就冇練過咁解囉
同你講團體 你就講個別團員,同你講團員 你就褦團體

同你講緊歌唱 你就講演藝 ...歌手還歌手 演員還演員

同你講佢哋丟香港架 你就覺得佢哋為港攞彩

作為歌手,只係因為一套劇集而紅到日本台灣都要打飛機.... 紅勻亞洲未? 紅出外國未?

作為歌手有咩代表作? : '有!大叔的愛'

盲撐'陰樂人' '感冒天團'真係俾人笑到面都黃

利申:冇眼睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞