VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
好多線稿 之前阿dee尷尬學人用西語點餐,報紙pr媒體就話佢有語言天份
而家殺雞取卵式不停接廣告又學人拍戲,仲未計要flirt女食女,點會有時間練,開番關就好快冇哂基本盤打回原型。不過可惜姐,霉左三年終於有機會造起佢地,但又唔打番好基礎去穩固fans base
霉左三年終於有機會造起佢地

After
大家更加要畀D支持佢地對抗翡翠樂壇霸權
只要將牢不可破既樂壇霸權擊潰

要銀有銀 要女有女
李家做生意一向賺到盡
係班傻閪黃絲先會當佢哋係香港良心
喺現場表演方面一定有進步空間嘅
但係把聲好唔好聽真係整定
事實係佢哋把聲真係點練我都唔會入耳特別係姜濤,錄音室版本嘅歌我都覺得好撚難聽
Mirror本身就係抄kpop
由logo、形象、歌、應援手法,以至瘋狂刷點撃等等
無一唔係抄
抄完之後水準唔及人地十分一之餘
仲要踩返人轉頭
真係痴撚線
韓國都唔少由音痴train到唱歌好勁嘅藝人
係努唔努力嘅問題大於天份
見到樓上有人講話姜濤買咗樓
就算唔係真,你見周街都係佢哋啲廣告
乜鳩品牌都搵佢哋代言,名牌又有銀行又有
賺唔少fatfat啦但唱跳就完全冇進步過
你都戇撚鳩
你話垃場有無收錢先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞