VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
我之前都入過去傾計 本身幾鐘意mirror部分成員 但係我一喺公海話AK唔掂 班友即刻玻璃心發作 又鬧我仆街冚家鏟 完全唔肯面對現實 其實mirror講野幾humble 最慘係班盲粉幫手倒米
佢地唔出嚟屌你,我而家就屌鳩你呢個雙面人
你口口聲聲話「麻麻地ak」,覺得自己「口不擇言」而「唔好意思」,睇嚟你唔係麻麻地ak,你直頭係憎ak,一句講哂你係haters!一日到黑針對住ak嚟咬,如果你認係haters嘅我費事理你,但你之前一方面掛住凌少牧個名去鏡po圍爐,一路出公海屌ak,比人踢爆係毒唯就扮耍冧,你覺唔覺得自己好假呀?睇你都自覺對唔住凌少牧呢個名所以改名呢?
你幫緊凌少牧倒米咋,好心啦,乜都拉鏡粉嚟講,你估真誠建議同haters我地唔識分?你話佢唱歌有待改善大家都認同,次撚次提ak你都第一時間踩佢,又咩A字膊又呢又路,呢啲係善意批評?你當人傻呀?唔發火當人病貓,你做到好似楊玉環呢類嘅我會直接無視,但你毒唯最可恥
ian同jer已經有自己音樂班底,但唱歌一定要學同練
兩個一同其他歌手合唱就放大哂啲缺點
唔妥我就快D block啦
佢宜家都係捆綁式sell d豬頭骨出去
買iphone逼你買埋mon貼case咁
有PR幫 練習不了
bts我成首歌詞都聽唔到
年齡上係哥哥
但出道只係幾年
披乜荊斬乜棘
如果一星期,幾個鐘歌都唔知有無練,就唔好講到唔到頂

講緊外國勁唱功果班,都要經常跟老師練歌
最聰明嘅一定係193 知自己上限唔高 演都唔演 知自己紅得一陣嗱嗱聲收割fans就算
佢咩都唔學 淨係減肥都未減掂
對自己外型無要求
仲話做明星
有班黃絲老人當贖罪券
要支持後生 貼近年輕人

(有圖) 啲廢老真係好中意扮後生
https://lih.kg/2717755
夢想係拍廣告姐,你想人地點?
無留意開明星
但係寂寞 想同人有話題

有啲就廢老心態
當支持年輕人
十零廿歲會唔會追三十幾歲麻甩佬呢?
起碼都二十後半,廿六歲以上啦

四十歲以上就最啱口味
佢睇呢班三十幾歲嘅鴨
睇到年輕、有活力
搵返青春
乞狗三大撚把廣告
佢啲中女護膚品 賣完一間又一間

反證佢啲狫婆唔後生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞