VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
有啲位真係連佢哋唱乜歌詞都聽唔到...
重幻想會做到BTS...真係差好多皮...
其實唱得差真係大家都有耳聽...無謂搵借口
努力啲練習先係唯一方法
大台搵153做~就識笑鳩佢搵個廢柴睇佢幾時死...
其實班鏡都一樣㗎咋...護短係冇用~搵方法進步先係正途
唱到個個字都聽到應該唔使好多天份
下 佢地班fans聽障人仕來 佢地都話好聽仲洗咩理出面班小眾
講真風格既野啱聽就啱聽
mla啲懶音又多 唱又唱得冇力 首首歌都一撚樣
但夠黃夠本土咪多人鍾意囉
任何野都要天份但係正常人練係一定會進步
學唱歌就係學點樣有效運用發聲肌肉
刀群舞同唱歌真心爭唔落,成日話忙,咁舞歌進步都是偶像基本,不能忘本,舞蹈唔係好夾到大家拍子,做左廣告機器真心就唔好啦
其實最唔明係點解dancer 會有份唱,明明mirror得4個人,班dancer 嘈乜7 ,拖低晒個quality
本身已經唱得好過BTS仲使咩練
叫班死基佬學下我地練下跳舞同操大隻d就差唔多
鏡狗既主唱line都唱到不知所謂啦
練左3年啦
有冇諗過佢哋根本無尊重過音樂
人人都要努力
話晒一隊人
而且世事嘅嘢好難講
話唔埋有日突然STANLEY紅到仆街
但機會係留比有準備的人
潮退唔練水唔通等浸到頭頂先來練咩
好似A姜雙E佢哋忙到練都冇時間
佢哋明顯天份唔多夠~就真係好心VIU FOR多少少水...比佢哋學下嘢
咁玩落去遲早榨乾
真係當聽眾聾
要唱得好係要天份
但"唔失禮"只要肯練習一定做到 無得賴

利申 以前教唱歌
「亞洲第一」
稱呼做官嘅先會用企人邊嘅仕
文盲
應該要好似韓國咁
成團一齊集訓式練歌練舞
次次啲live炒車炒到無眼睇
唔想比人話係廣告從業員就腳踏實地咁做好idol基本功夫先
蘇淅學校
文盲
捉錯字都比人笑asso 狗
蘇浙嗰個po幫人開
睇清楚咗先恥笑好難?
喂 柒頭 你成個MISS 阿SIR咁入黎捉錯字
幫人開都唔更正返?
文盲閪
韓國未出道嗰啲分分鐘都...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞