VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
只係廣告從業員,佢地幾時係靠唱歌賺錢?
公司有幾個女同事勁迷戀
全部都係單身中女,唔靚嗰隻
上一次個 日本貴族 打左「浮尸 」兩隻字
姜濤 即刻放上網比人睇, 引人去屌個日本貴族

佢地係 gp 入面應該都唔敢講真心話
一講錯野, 即刻有隊友放上網, 自己人督灰.......好痴線
背後有 中聯通 + 李澤楷
點會無錢
cut左 下弦六個
留番 上弦六個就可以了
雖則會俾人屌
但mla真係唔會叫唱歌吧
如果佢都叫唱歌
咁massive attack 個3d都係叫唱歌
IU屌打
朱仔成都有睇鬼滅之刃?
仲話沖出香港
阿Jer真係要練好把聲,呢個狀態好難玩多幾年
根本成班人完全未ready做明星
參加完個比賽就話埋班出道
靠金錢堆砌個名氣出黎
咁樣玩法好快玩完
捧佢多廣告完全係純粹商業角度
從來無人欣賞過佢地自稱所謂既音樂
你見佢地見光既新聞有幾多係同佢地既音樂有關係
全部都係圍住個樣 團員之間既關係 團員負面新聞
完全無人留意佢地音樂發展
因為viutv無當過你地係歌手
只係用你地黎R廣告賺錢
好自為之啦
你聽過佢地演員會未, 無病果陣真係唔差
唔好比連登PR洗你腦
其實佢地參加完比賽出道無問題
好多明星都係咁樣出道

最大問題係佢地出道之後就唔再升級自己, 一直固步自封
頭兩年時間佢地完全唔出名, 又無廣告拍, 咁多時間都唔知做乜鳩

今年突然爆紅 (主要是食正 反TVB + 疫情 + 黃絲需要追捧本土明星 三個大勢), 然後就一直拍廣告, 做代言活動, 咁更加無機會升級自己
試下辱下華,包一定有人識
洗乜練 佢地而家已經係港版bts,個個都支持佢地,洗練
如果唔係小圈子~
都幾難喺網絡世界搵到理性討論
除非學術到冇人明...
樓主你走先 幫你頂住
造星2/3 果班已經紅唔到啦

睇下果隊 乜乜十二萬轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞