VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
人地星夢最唱得件齊陰女,雖然得十幾歲,但人地都學咗幾年唱歌

造星班阿叔,成日諗住自己懷才不遇,唔肯聽人意見進步,諗住一步登天唔使努力就有成就
係好睇天份
但有排未到頂
利申得閒都有研究下唱歌
人地韓國係訓練之後先揀最叻個班出黎組團 唔係組左一團先黎練
而家天資有限既又唔會比人淘汰 根本個模式就唔work
都要多謝班蠢閪黃絲上當盲撐佢地先得
真,依家係扮都唔駛扮
(No offence)
我針對啲死攬佢哋係歌神嘅fans啫

呢種唔畀人迷偶像既霸道 / 家長心態

多少反映巴打被由細到大一直陪伴你成長既「事物」潛移默化
但mirror宜家係審美凌架立場喎ching
同gigi合唱都無唱他喜歡的是你啦
淨係唱短髮最flat嗰啲位
拍完幾集調教你當訓練完啦
搞咁耐都係得jer同姜濤唱得叫穩定啲
Ian把聲靚但唱live極不穩定
分分鐘仲唔穩過AK同Edan
AL把聲唔好聽,點練都冇用
反而肥仔把聲ok又穩定
公道講句
Jer聲底係比較好
姜濤做左全職廣告員之後跌watt係最犀利
AL應該係最有鬥心不過上限唔高
Ian調返轉,係醒目仔嚟嘅搵下錢咪算
其實晒鳩氣, 人地練習左咁多年先出道。 mirror 呢d玩下咪算
所以真係話香港樂壇而死廢到咁都有人捧上天花板
好撚悶日日踩黎踩去
咁鐘意聽唱歌勁咪聽Pavarotti囉
韓狗果啲叫勁咩?唱得勁過pavarotti咩?
又話做亞洲第一,又唔練
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞