VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
起一起底 原來真係賤種鏡粉黎
一團獨大冇競爭既惡果
佢地底褲黃定邊度黃
拎香港d垃圾獎好意思出黎吠好巴閉??
最低消費都拎台灣金曲獎先出黎柒啦 柒頭
都岩,邊駛好聽
韓團又有幾多有實力
咪得 bigbang 東方真係唱得跳得.
但 big bang班友大陸農工樣
個太陽係勁, 不過有無5 呎

少時 twice 又好唱得咩
最多咪太研= jer
yoona= 姜
唱歌就算啦主力谷幾件
舞就真係落下本啦,跳得唔唱得都可以襯下底聲,成班散修修真係好唔掂
你真係戇撚鳩鳩唔係扮唔識㗎喎 你班鏡仔就真黃啦
痴線,以參唔多年紀嚟講,香港後生當紅女歌手有邊個同金泰妍比到? Gin Lee同漿都可能爭少少
其實佢地拍左咁多個廣告, 想知道佢地分到幾多錢

如果 外國明星 半年拍 40幾個廣告, 應該住緊半山豪宅, 買左私人飛機

但Mirror 拍左超過一百個廣告, 好似唔覺佢地發左達咁
只係知姜濤剛剛買左樓
你唔好理連登仔點睇
你真心覺得佢地唱得好好?
同埋今時今日嗰d乜鳩音樂獎有咩代表性可言?
tvb夠有人睇仲有好多廣告商添
唔通佢又係全港最受歡迎最高質素電視台咩
睇到Jer 唱到開始爛聲好無奈
佢今年重生系列係幾高質
但佢先出得五首就爛聲 點搞啊
姜濤都知佢係賣概念>唱 但佢叫樣樣都有啲
兩個啲歌都係有諗法 有概念 咁樣玩幾年有啲可惜
仲要成班鏡都好多人錫 比機會
王雙駿 小克 YY Oscar 成班幫鏡做solo都交到課
班鏡真係要練下 有個格局但實力跟唔到 好浪費
D收音應該有事
加埋AK

呢六條友自己12月開演唱會
唔預埋另外唔紅果六個
大陸農工樣?
佢地根本食正個時勢
反TVB + 疫情, 追唔到外國明星
中文都要捉grammar
錯字同grammar兩樣嘢嚟
佢地12月開演唱會
結果只有最紅果六個開.........另外唔紅果六個無份

其實算唔算已經解散左
三年之期都未到.......已經開始想拆伙
咁浮尸係咩
g-dragon一年乜撚都唔做淨收版權費都成千萬港紙呀柒頭
你? mirror? 搵個出黎比我睇下??
連隻姜逃偶像羅志祥mv封面衣著都要抄鳩g-dragon
你mirror? 去接廣告啦仲要比viutv食一大份比國務院呀柒頭
我屌你老母啦
搵mla比,先唔好講genre,一個pop band一個indie組合
人哋淨係計歌詞嘅質素,已經秒殺啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞