VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
唔出名既都贏啦
其實應該已經練左 睇DJ story都見到唔少練習片段
練嚟把撚咩,依家冇料都照紅,
做明星最緊要都係要紅同有錢搵姐,
人哋班fans依家收貨咪得囉
頭果兩年日日冇咩jobs又唔練習,根本就冇藉口
如果係咁嘅話總有一日會自食其果
所以冇乜所謂嘅 反正呢啲自己受返
到佢哋唔可以賣後生賣樣嘅時候 冇實力嘅自然會被淘汰
夠姜濤玩?佢唱乜歌都走音
係咪搞錯咗d咩 應該比啲錢班鏡睇下醫生 有咩理由出親show都病
雖然你講得好啱😂但係班友惡過個共產黨,仲有嗰個乜鬼嘢姜濤黐脷筋都唔知佢唱乜鳩笑話
班撚樣仲惡過共產黨😂尤其是嗰個姜濤黐脷筋都唔知佢唱乜鳩,仲話自己做音樂😂拍到咁嘅劇係咁Chok樣都唔知做乜撚
咁又係🤣痙攣都可以攞奧運冠軍,黐脷筋點會唔可以唱歌
講到姜識唱歌咁 佢咩歌都走曬音 HIV廣告都冇氣⋯⋯
咁撚樣就到頂咁全民造星選左啲乜出黎
感冒請尊重
我覺得Jer、AK、Edan仲有潛質去練好歌、去改善既
尤其Edan真係欠感情,佢無論演戲定唱歌都好需要培養下感情
可能佢太後生,之前行既路都好順,等佢大個d就會學好感情

至於姜濤、AL、Ian,水準真係畀晒你睇,係得咁多,改唔到
不過姜濤把聲幾反映到佢多愁善感既性格,識揀歌畀佢唱都可以遮到唱功
例子有林憶蓮
拎啲三線男團嘅live實力都肯定好過佢哋
我諗拎個二線團嘅副唱都可以贏鏡嗰幾個咬字都未清晰
啲懶音難聽到仆街嘅主唱廿條街
唉屌見親人拎韓仔同鏡比就想嘔
人哋練習生到出道,幾年時間日日就係唱歌跳舞
見到有啲人仲要拎埋BTS嚟比,出咗名好跳得唱得樣又得
開番關d人可以追番韓狗個時佢地就會玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞