VIU真係比啲錢同時間班鏡去練下歌啦...

441 回覆
1869 Like 59 Dislike
其實主要原因是疫情, 外國明星 唔來香港
所以佢地可以係香港獨大

以前幾乎每個月都有一隊 韓團來香港........
家陣韓國來唔到香港, 令到好多韓粉走左去追佢地

所以家陣佢地間公司應該係擔心 疫情結束, 重新開關
D韓團可以來香港........就無人再理佢地
走啦無謂衝出黎柒
Solo 6子入面AK都已經突咗出嚟啦唱歌跳舞都唔突出 12個入面人氣排中間 佢唔係靠樣點會出到solo 最好笑係我話AK唔掂之後成班鏡粉狙擊我佢地接受唔到事實
炎明希 唱得真係好聽好多就算tvb都係咁話 if 理性講
冇睇過/聽過mirror error啲歌 我L知咩係浮屍

尸你老母簡體L
令我諗起 金紫荊星章
吹到好巴閉咁

實際根本就係 香港政府權貴 自己頒比自己人
其他人見到真係得淡笑
跌嘢唔使執呀
當初搞12人團都係學Wanna One啫

你又真係唔識架喎
但老實講,佢樣係12個入面最好
利申:dont much care 鏡or錯
花姐親生仔

根本係格硬谷佢, 勉強排到 上弦六
唔洗嬲到紅晒
睇真 d先, 我讚緊 bigbang有實力,
不過又矮又肉酸啫

韓團都仲有好多, d咩 pm, 咩 one, 防彈, 少時
你呢頭要求mirror個個都要獨當一面,
要靚仔過edison, 個個勁過 eason,
咁上面班韓團係咪每一個都咁勁先
話咗冇留意佢哋 睇呢啲lv.我不如睇返泡菜國同外國歌手唔L好?
佢地紅到真係天時地利人和
望就望可以快啲開返關等外國明星可以黎香港
年紀最大果個仲要係隊長+拍開戲都冇份
真係慘過食屎
最靚仔應該係唔紅既 Frankie

其實佢唔做明星, 普通一個平民都可以食好多女
無叫你睇mirror
同你講返我講緊乜啫
比你屌話係簡體撚唔駁得?

btw唔留意依啲lv又唔知佢哋衰乜
咁你入嚟又真係為屌而屌咗啲
係囉係囉 我見韓團大部份人唱歌唔掂 走音
跳舞唔齊即刻比人恥笑+網上熱搜
香港呢隊? 網媒吹奏到好撚正喎 FANS話好撚好聽 聽唔出走音喎
人地一團至少有1,2年領唱真係堅唱得
MIRROR? 感冒天團呀? 次次出SHOW都有病
再唔係拍套調教你MIRROR點樣辛苦 點樣努力
點知霉左三年乜柒都唔練 出到黎比人笑 FANS仲盲撐?
係囉係囉 我見韓團大部份人唱歌唔掂 走音
跳舞唔齊即刻比人恥笑+網上熱搜
香港呢隊? 網媒吹奏到好撚正喎 又風火雷電又盛 FANS話好撚好聽 聽唔出走音喎
人地一團至少有1,2件領唱真係堅唱得
MIRROR? 感冒天團呀? 次次出SHOW都有病 跳舞唔齊
再唔係拍套調教你MIRROR點樣辛苦 點樣努力
點知霉左三年乜柒都唔練 出到黎比人笑 FANS仲盲撐?
𡃁妹就話追韓星啫
mirror 應該都仲有班師奶fans追
泡菜團體 就係每個都有一樣專長 加埋一齊組隊組合先係個樣嘢 你識唔識ga? 好樣過edison 唱功勁過eason ge人呢個地球大把啦
鏡狗成條主唱line都差成咁,仲好意思同韓團比
jer演唱會嗰個狂人真係好狂
哦 sor

佢哋影衰男團文化同香港,俾其他國家ge人見到香港ge男團 冇實力又咁膨脹又冇個人風格 真係柒到冇人有
拍戲果堆韓星定期過一過黎香港拍劇拍綜藝
有部分師奶應該會清醒返少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞