【英國】英倫扮工室6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

sorn 係街擺幾個禮拜
25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊
跪求temp insurance

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

sorn 三個禮拜得唔得
買一份月共 下個月cancel
quote 過份新

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

23真係幾難有人保你temp cover, 如果係dealer度買問下佢地有冇drive away cover 買,通常個d underwriting criteria鬆d,不過你temp cover最少都預20一日

其實佢計稅既結果有無錯? Personal allowance應該11,500?

未計pension contribution

即係幾多? 2%?

通常0-5%,睇你想供幾多

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

23真係幾難有人保你temp cover, 如果係dealer度買問下佢地有冇drive away cover 買,通常個d underwriting criteria鬆d,不過你temp cover最少都預20一日

新牌/太後生唔保
利伸 試過
加上佢唔係dealer

當年我都係求其google
一個星期百尻幾鎊
最後一日!冇簽contract 即刻辭職
希望佢下個月會出埋今日既糧比我

師兄你捻多左啦
召喚啱啱頭先打過去一間中醫鋪見工嘅絲打 名叫Mxxyxx
千祈唔好中伏呀!!!!
唔好去呀!!!!!
最後一日!冇簽contract 即刻辭職
希望佢下個月會出埋今日既糧比我

師兄你捻多左啦

唔會諗多咗,話唔做就唔撚做,佢出糧俾我當self-employed 我冇通知期理撚得佢

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

quote 過份新

可以咁樣比?btw Sorn 都要買?就咁放街都要?

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

新牌/太後生唔保
利伸 試過
加上佢唔係dealer

一個星期百尻幾鎊

個而家Google 都搵唔倒

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

quote 過份新

https://www.gov.uk/make-a-sorn
而家叫你擺街唔揸三個星期呀

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

新牌/太後生唔保
利伸 試過
加上佢唔係dealer

一個星期百尻幾鎊

http://lmgtfy.com/?q=Short+term+car+insurance
好似有
唔知你post code date of birth
幫唔到你試
Btw
車保可以逐月俾

新買點可能唔忍到唔揸

新買點可能唔忍到唔揸

俾唔起保險果時咪唔好揸囉

新買點可能唔忍到唔揸

insurance set 過幾星期start咪得

佢而家要揸
又唔想俾貴保 因為下個月生日
咪分期剩係俾一個月
下個月Quote過份新
再cancel囉

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

新牌/太後生唔保
利伸 試過
加上佢唔係dealer

一個星期百尻幾鎊

http://lmgtfy.com/?q=Short+term+car+insurance
好似有
唔知你post code date of birth
幫唔到你試

已經撳咗幾個, 黐線要半年牌,有啲原因都無講就直接唔批

新買點可能唔忍到唔揸

要拎車
總結 solutions 如下
1. 膽生毛 唔撚俾
唔撞唔衝燈唔影相 無人知既
2. 買份天價短保
3. Sorn車 泊街唔揸 road tax都慳番
直至生日 先次過買保同road tax
4. A買份保 下個月cancel 叫佢退番成年餘額 再買過份新
B買份分期 下個月cancel 再買過份新

25先買保同揸?

放2年sorn?
就算差1年都幾百鎊

quote 過份新

https://www.gov.uk/make-a-sorn

而家未係我名應該唔駛

新買點可能唔忍到唔揸

要拎車

俾多百零鎊賣家
包埋佢火車來回請佢飲餐茶etc

新買點可能唔忍到唔揸

要拎車

俾多百零鎊賣家

佢個保轉咗落架新車到嚕

新買點可能唔忍到唔揸

要拎車

俾多百零鎊賣家

佢個保轉咗落架新車到嚕

你幫佢買份短保囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞