【英國】英倫扮工室6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

準時還錢>唔借

借過錢先知你係有借有還,
有一堆人冇借錢係因為冇人敢借俾佢地,你唔借就會俾人歸類

Tesco card 無 history都批

lloyds有日無啦啦叫我開卡
咁多年黎我都無用過

準時還錢>唔借

咁多年黎我都無用過

賣廣告姐

睇黎我都申請定張credit card先咁

準時還錢>唔借

咁多年黎我都無用過

賣廣告姐

我果張一個月standard 用7.5£

準時還錢>唔借

咁多年黎我都無用過

賣廣告姐

我果張一個月standard 用7.5£

咩卡
之前一直都諗緊好唔好申請BA果張AMEX

睇黎我都可以做engine
心諗: 唔係要計area咩

你知唔知忍住笑畫圖同回email係幾撚難

睇黎我都可以做engine
心諗: 唔係要計area咩

你知唔知忍住笑畫圖同回email係幾撚難

我明... 有時有D人黎問我d白痴問題, 我都要好努力唔抽咁大力

一係你就出面搵人做
你要交俾我做就咪撚咁多嗲...
撞左車
要兜個大圈先番到屋企
撞左車
要兜個大圈先番到屋企

gg

用多左三十分鐘先番到屋企
撞左車
要兜個大圈先番到屋企

gg

你炒定人地炒

人地
撞左車
要兜個大圈先番到屋企

gg

你炒定人地炒

人地

hi
想問下畢業生搵工係咪9成都係先做實習再轉全職出visa?
定直接申請全職?
聽人講話d公司唔會一黎就出tier2 除非你本身向佢度做開
係唔係嫁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞