【英國】英倫扮工室6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
公司唔尊重我 同事唔尊重我
好難捱

巴打咩事
報數
1. 馬壯

2. 流放英倫

根據what next
呢個post得四個人

sounds about right

雞爸唔見左既?
搵到屋搬 好開心 仲要間房唔貴

ldn?

yes

幾銀?

£450 pcm all bills included single room 但有衣櫃 細枱同埋一個半個人高既櫃

勁喎

好好彩搵到呢間 我本身打定輸數要捱貴租
同埋唔搵屋都唔知倫敦都有劏房咁款既樓

ldn?

yes

幾銀?

£450 pcm all bills included single room 但有衣櫃 細枱同埋一個半個人高既櫃

勁喎

how many share

計埋我好似7個 但一層一個廁所 所以我個層計埋我得2個人share bathroom

幾銀?

勁喎

計埋我好似7個 但一層一個廁所 所以我個層計埋我得2個人share bathroom

2個都ok...
3層? 咁煮野咪有排等

landlord話大部份人都返餐廳 係早出晚歸個種 我自己都早出晚歸 所以都ok

勁喎

2個都ok...
3層? 咁煮野咪有排等

landlord話大部份人都返餐廳 係早出晚歸個種 我自己都早出晚歸 所以都ok

hmm 撞正就gg

唔好咒我啦
有無人試過溝鬼妹
比人當on9仔笑好撚柒好灰

食鬼妹乜感覺

ldn?

yes

幾銀?

zone幾?點搵?

ldn?

yes

幾銀?

zone幾?點搵?

西邊zone 2 spareroom搵
室溫28度
熱到訓唔著
屌有冇人去過dublin有hostel推介
睇緊七月貴得黎review幾唔掂

I stayed in her place last summer for few days
室溫28度
熱到訓唔著

如無意外,黎緊8月去london 做野
想問下大家,如果想租一間房 唔洗share 廁所 大約要幾錢?

伸利: 無係Canary wharf 做野 ,預左平要住遠d
呢度咁多人share flat?

利申 自從同過一堆意粉仔住日日見佢地食大麻
從此受唔到同唔識既人一齊住

同自己隻貓share

同自己隻貓share

馬壯巴
話說搬出去搵間unfurnished studio啲傢俬係咪去ikea買定邊間買好
睇幾間local傢俬鋪好貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞