【英國】英倫扮工室6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
唔經唔覺就開到6啦

證明係英國既生活真係太得閒

你地得閒姐... 番工忙撚到

咁多恐襲你忙唔忙呀
見到呢個 post 個人都係心郁郁想走黎,我知有朋友都係拎BNO 做夠5年就拎BC,我真係想郁,黎英國叫做住過一個月咁啦,家陣行Zone 1,2 都無咩違和感......

想做就做啦
人生無幾多時間去蹉跎
禾要買車車

車都未買約人上M4跑轉

london養車好貴

泊車 保險?

淨係保險都隨時貴過你架車...0NCD, under 30, London postcode,2,3千都有
泊車睇你住邊, resident permit未必要錢

二三千
雞巴個傻仔都係買單車啦

唔經唔覺就開到6啦

車都未買約人上M4跑轉

london養車好貴

泊車 保險?

淨係保險都隨時貴過你架車...0NCD, under 30, London postcode,2,3千都有

二三千
雞巴個傻仔都係買單車啦

禾要買車車

車都未買約人上M4跑轉

london養車好貴

泊車 保險?

二三千
雞巴個傻仔都係買單車啦

竟然有人call個四點三meeting...
今日D天氣差到
橫風橫雨
屌黎緊英國會轉電視廣告industrial standard
依個月應該都有排忙

叫老細加人工

年尾肯定會叫

你做marketing?

今日D天氣差到
橫風橫雨

濕撚哂
今日D天氣差到
橫風橫雨

濕撚哂

我呢邊無事喎
禾要買車車

車都未買約人上M4跑轉

london養車好貴

泊車 保險?

二三千
雞巴個傻仔都係買單車啦

車都未買約人上M4跑轉

london養車好貴

泊車 保險?

二三千
雞巴個傻仔都係買單車啦

岩岩落樓下間wasabi買lunch見到有個肥妹收銀係香港人 心口個名牌有個抽氣扇
睇落都似係黎wh
見到呢個 post 個人都係心郁郁想走黎,我知有朋友都係拎BNO 做夠5年就拎BC,我真係想郁,黎英國叫做住過一個月咁啦,家陣行Zone 1,2 都無咩違和感......

巴打你朋友係喺英國個邊搵到工定自己去創業?
求指教
我都好想走...
岩岩落樓下間wasabi買lunch見到有個肥妹收銀係香港人 心口個名牌有個抽氣扇
睇落都似係黎wh

可能有睇post
你仲話人肥
睇落都似係黎wh

可能有睇post
你仲話人肥

真係見到我講你既下次請返食飯啦唔好嬲
睇落都似係黎wh

邊有人會幫收銀整tier 2

可能bc呢
人工仲高過雞巴添
睇落都似係黎wh

可能bc呢
人工仲高過雞巴添

咪臭係
睇落都似係黎wh

可能bc呢
人工仲高過雞巴添

咪臭係

乜料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞