【英國】英倫扮工室6

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
G3 brother

其實你係咪 in MI5

Not y say so [/quote]
又background check又盛
又起埋overseas tax record...

multimillionaire or mi5/6[/quote]

Not , brother.
But i just afraid they can check the latest payroll which i didnt put in their system.
ma john用緊bitdefender 咩version?

free
屌原來我個temp insurance 寫我而家London 個地址佢唔受保
ma john用緊bitdefender 咩version?

free

即係無firewall + anti phishing?

Yes

但佢有個full version你可以試用
求其公海email register
就可以永續
我懶得滯就...
聽日搬去stratford 有冇巴打住附近

有相熟響嗰頭

canning town

Royal victoria 住左好耐 依家搬左去stratford

有相熟響嗰頭

Royal victoria 住左好耐 依家搬左去stratford

屌原來我個temp insurance 寫我而家London 個地址佢唔受保

同你賣家講等幾個星期先拎啦

買部單車算啦

買部單車算啦

英國讀呀

咁我地差好遠 cityu應該都無咩可能係英國搵到工

見番一百幾十份俾人reject 哂先咁講啦

連local grad都咁難搵到 我呢香港雞u應該無咩人識 其實係咪唔會有公司請一個wh既人去做 engineer

我到後期先接受工廠工

巴打係工廠既office ? 你覺得應該一fresh gard就apply過黎好定係香港做番幾年野先過黎好

同你諗法差唔多,不過依家未grad已經用左wh個quota過去做一年placement。希望冇做錯決定。

Design engineer
係香港可以搵到咩工廠經驗
一係做啲唔係工廠都有既位

如果做product development果邊有無幫助 抑或試下做quality engineering果邊果d 有少少驚fresh grad過到去唔會有人比機會

有相熟響嗰頭

咦唔通我相熟係你?你響邊區返工吖?

唔係LONDON 做

住倫敦不過響第二度返工

同普通人調轉?
朝朝都空肚黑啡
個胃幾時穿

有相熟響嗰頭

咦唔通我相熟係你?你響邊區返工吖?

唔係LONDON 做

住倫敦不過響第二度返工

同普通人調轉?

女朋友返city
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞