大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
想問連登點解有個追擊痴線西post
三爺並唔係ig kol之流可比呀!
啲fans仲拎個野雞心理學嚟打飛機同老一輩啲人覺得入到u就好勁一樣
Viu pr已全面進場
問題係搞到33豬俾惡毒連登仔追擊
乞狗三真係講好撚多大話
幫推
支持stella 你絕對唔係閪客
利申 從事服務業 見盡世界閪客
你呢種扯都扯唔上叫閪客
咁前提李嘉誠同我有個tg group
又咁岩李嘉誠 post條LINK叫我課金
又咁岩李嘉誠條link係send錯
又咁岩李嘉誠個IG叫我DM
又咁岩李嘉誠根本就無睇
買嘢問唔問有冇貨都唔會有人覆㗎啦
見唔見到佢話長期都99個留言 唔會覆 問條撚啊?
仲有如果你係唔俾人訂嘅話就唔好長期放個PayMe code同google from出嚟啦
Fb ig買野 我相信我入錯數店主係會及時回覆 更加唔會公開我個人資料同埋屌柒我
一入谷見到個bot仲要置頂 以為係最update好正常呀嘛
咪最多話佢做咩傻鳩唔出聲confirm 下
個下場係咪要俾人無視半年然後俾人放晒資料上網呀
盲粉:好嬲呀 連登d衰人話33 好嬲好嬲
上年9月既post ,佢1月先入數wor,隔咁耐都拎黎講?
個Google form係要入埋錢先完成
我都唔明啲人點撐得落好想知佢地個腦諗乜
你係咪嗰啲自稱黃絲但係會屌黑衣人裝修嗰啲撚樣嚟 各打50大板之後覺得眾人皆醉我獨醒咁

入錯錢好少事 係柒但未去到要屌囉 知唔知咩叫事有輕重之分?

讀多啲書飲多啲水啦
又要喊撚左一晚
更正返啦 唔係bot嚟㗎 係193本人po叫人課金架
支持stella 加油 剷除娛樂圈毒瘤
好欣賞你
件事明明兩邊都有問題
樓主一早認左自己On9
根本193自己處理個網店處理得差 仲串77
你唔run 就唔好係bot 既welcome msg 叫人去睇下有咩賣
條google form link expired就close左佢
佢一早請個CS deal with d enquiries就唔會搞到而家咁
都係個句 冇時間/唔識run就執7左間shop佢

人地好聲好氣追左半年仲話人閪客
你開一間shop每一日就會有客人擺烏龍㗎啦
我又唔信你買嘢嘅時候又唔會出錯個喎
而且如果你閂晒啲Google from 人哋撚有渠道入錢俾你啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞