大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
你走啦唔好再用啲on9例子黎形容今次單野啦,193已經自己申請左要玩大佢
老婆而家統一哂口風,就咁話因為事主鬧fans,193先無禮貌回應事主
所有cs唔覆人email都係應份既
咁多點回得哂啊
係未?
佢唔做錯怕咩比人整死
本土文化人唔講政治啦

出面一間出名少少嘅網店都過100k followers
人地又可以覆pm嘅?

你狫公ig shop都有打dm for enquiries架
覆唔到就唔好打落bio呀嘛

咩叫一開post就公審人
你早啲覆同退錢咪唔洗審囉柒頭

唔撚識做生意就咪撚做
所以你交稅唔小心交多左 都係唔求退返稅
你入餐廳食飯 廚房轉左餐牌 舊既餐牌原來唔駛收走

再貼小小
你去食熱石牛排 比錢禁機 原來飯堂入面卡位寫牛柳賣哂
你既選擇係a)轉餐 定 b)退錢
然後餐廳無人so你 你係咪會當自己蝕左走左去算

咁問題黎 點解牛柳賣哂我仲可以禁到飛出黎
是其是 非其非 開得ig shop 唔睇msg , 無貨唔close google form, 入數唔埋數,呢幾樣野已經錯
理性討論 193屌鳩fans事件 ig story
https://lih.kg/2686053

好悶呀 班3嬸幾時入到黎駁呀
認真問樓主係fans?睇翻對話圖係買帽比「朋友」,然後咁啱會係呢個時候(日日有post追擊error mirror)出post公審為求攞翻300蚊,好難唔懷疑你
咪臭係明星做生意就可以亂黎?

btw你個名!仲有無玩
唔po啦
乞狗三條友有咁多個人資料
一陣又擺上IG Story公開,起我老婆底,我驚驚
有D係盲粉,有D係負責管理既本身靠買呢D有收入從中掠水,你影響人地收入梗係發癲啦。
同我諗既例子一撚樣
呢個係商舖責任,做生意就係咁㗎啦而家講緊商業活動唔係fans來信

閒置客嘅查詢(仲要係好禮貌在先 唔係無禮)就係經營不善,呢個唔關佢係咪藝人事,只係單純在商言商

你當條臭鳩3係偶像,容忍到佢勁耐都唔覆查詢係你嘅事,其他客冇需要遷就佢
咩人追咩星
得罪講句,賤到咁都仲盲撐嘅女人全部係垃圾

我係咪好敢言呢,啲無名份嘅老婆(屌,打字都覺得好笑)唔準話我呀
柒完未呀
193條閪仔自己po link叫人課金架
人地入咗依加就話人戇鳩

屌你老母我點用錯例子呀
建議你都用個腦諗下平時上網買野係發現唔出貨先俾錢定俾完錢先發現唔出貨/十世先出貨
連登有邊日冇追擊
你咁講法係咪成世唔駛追數
駁到未呀 諗左成晚都冇傻閪駁到依點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞