大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
lm 越整合越多料就證明到嚟條友係幾虛偽
乞狗三快手解散左個tg谷啦 唔係又俾人搵到料架啦
你都知自己見識小就唔好亂咁話人閪客啦
我覺得樓主好有問題,信撚錯隻閪星,估唔到明星開shop 開到咁閪真係有眼無珠,得未?狗3肯承認責任未?
食屎狗193幾時死
唔賣呀
但我唔會turn off google form
唔同platform 好聲好氣問都西????
你係咪啲客唔笑返轉頭會同你講聲多謝嗰啲都當西客?
好認同,咁小事都瘋狂追擊,睇黎佢地不滿左193好耐。mirror error成員睇路了
睇完你段野就覺得你係閪人

對錯都唔撚識分
終於有人反ERROR
其實本身一句sorry 睇漏 退返錢就完事
樓豬都唔會再狙擊 過多日都冇人講
自己公開晒人資料又係咁出story屌
全部都係自己拎黎
2邊都有問題然後一面倒屌其中1邊呢樣嘢你哋覺得冇問題咪冇問題

都話咗如果呢個唔係193,件事唔會咁大迴響
問都唔問就比錢最多係on9 閪客係講得態度差嗰啲 識唔識廣東話?

仲有個客入錯錢你無貨賣唔洗退錢?
佢唔係呃錢佢係乞錢 當人PayMe佢既錢全部都係助養錢
可憐啲fans 193多job到上樓 fans仲要幾舊水幾舊水咁助養佢
收錢⭕️
催出貨❌
退錢❌
有客入錯數咪退番錢囉
193啲閪態度高高在上咁真係搞唔撚掂
最柒係係有班冇腦嘅「老婆」盲撐
完全唔覺得樓主有問題,追撚咗大半年都冇ig直接屌鳩佢已經好俾面,如果係其他ig shop一早就屌撚柒佢老母啦。唔係因為樓主開咗個post講返件事,你覺得會唔會有人理佢?
咁小事你放你真人相加電話出黎囉
唔好比佢停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞