大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike

好敢言del story
推到193仆街
咁你躝返去fb圍爐啦 睇下邊面影響力大啲囉
你老婆係咪中意食魷魚絲
同蘋果last day一樣po完秒del 勁敢言
樓主1月入gp 佢仲彈出黎 鬼知你係講20年9月
就算入數無貨截數都好 覆人退錢都係正常禮貌啦
敢言嘅3爺都開始係TG group裡面縮緊
根本搞啲組合要人追星本身就on9,搞到啲人個個腦殘咁款
係咪俾人落封口呀
佢越爆響口先有越多料砌佢
999 我地有交稅
餐廳無人理咪走囉,你會咁撚on9放底錢就走?之後入去問人拎返錢?

用錯哂例子讀下書先講野啦
唔好比佢停
傻閪fans
我諗住要改返好似你咁嘅名唔使成日改
費事又用下一個人嘅話發生呢啲事又要轉
我想話佢哋冇咩搞作嘅時候 我真係少留意咗好多 不過等我都入返去搵你地吹水先
你算係清醒個堆,成堆盲撚唔用腦
佢肯定谷到好嬲睇下佢幾時忍唔住又敢言po story 再del返
一個唔係跟風等佢爆紅就支持嘅fans
一月份開開心心入到tg group
見到有得買帽支持33
正正常常咁填曬form用pay me畀曬錢
乖乖地等貨
咁多個月淨係dm輕輕催下
又祝佢節日快樂又捉佢多啲job
錯就錯在痴心錯付
呢條友啲fans後生多定老嘢多 咪睇下後生論壇同廢老社交媒體邊樣對佢影響大啲

仲有Facebook班撚樣都開始摺埋喇

有咩design 野呀 比晒3 爺做啦
佢design 咁勁
d product呀 錢呀 仲可以燒比個客
賺埋地府果筆錢
3 爺係為大家積陰德
支持敢言 3 爺

比著你係當事人 有人話燒比你
你唔即刻屌佢老母咩?
Facebook ig 咪55波柒頭
比我都串佢啦,幾十萬followrs都焗鳩人睇pm
一開post就公審人走數同叫人報夢
樓主唔洗驚班撚樣 只要你有道理 你開幾多個po都會幫你推落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞