大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
你不停話樓主有問題,咪就係無睇清楚比撚左錢囉所以想退翻錢呢個問題好撚大?令到個193好撚唔開心好撚唔舒服?可以以公眾人物身份咁樣講野?你係咪追星追到盲撚左
你P牌唔使不推文架啦
因為你本身都推唔到post
Hi 193
D人成日話Tvb多打手 viu分分鐘仲多 一係洗post洗太平地 一係各打50大板 黎黎去去依幾招
咁你又係打手?
對一個9月截單1月都算入數嘅人
我唔會太信你整合嘅timeline
想問下Reply 你一次
你會賺幾多錢?
hi 33老婆肉便器
你主人唔係叫人唔好上連登咩?
你咁關心連登做乜
831同你主人有咩活動 不如分享下?
send啲紙紮公仔畀佢哋收嘢啦
都不可理喻嘅
33老婆好嬲好嬲
你做雞咪養到佢囉
一月隻柒頭郭嘉駿都未撚紅
我依家宣布:193 pr正式進場!
唔夠人講就洗po ,
你做緊生意呀
你咩身份都好
基本嘅business operation都要知啦

唔係明星 藝人 就可以鳩黎

你讀書做intern都唔係攞正牌做錯嘢要人執屎啦
係193個brand呢排好active樓主先覺得係時候追錢同埋hard feeling coz「不再荒廢」都仲不讀不回
佢幫我地reply 佢 推快啲
屌你老母你條死臭閪借啲意spin走831
日撚日有手足比人判,問心你班黃屍連831啲post入都無入過
收皮啦臭閪stella 做得好一次過引曬班港豬出黎 係阿繼續狙擊啦 但咪撚同人講你唔係藍絲阿成件tvb死廢老咁
仲開post 3博乜? 做反193kol?
好享受比人圍 關心既感覺?
洗唔洗幫你開埋fans club阿
咁撚小事洗撚左兩日 我屌你老母stella
搵人起鳩佢底啦 錢都仲拎返仲日提夜提
果然係怪人 同啲豬閪玩交友apps比狗公圍到當自己上菜一撚樣
直接block左純粹癲狗一隻 連撚都費事
屌你老母 自己睇圖啦
你不如自己起啦
笨柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞