大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
啲行為直程似到十足十
戰狼外交 > 敢言咬153老野
條紅線後退 > 唔係鬧你志偉哥 我好尊重所有長輩
割韭菜 > 樓主親身示範
小粉紅護航 > 班fans護航
咩都話外國勢力 > 咩都話TVB pr
反狗駿大軍
態度咁好都閪客?
推,G持樓主
12月仲推緊個form 咁應唔應用到啊
不如你真係去讀多啲書飲多啲水啦
如果要搞鳩佢應該逐個乞9衫廣告商fb留言炸版

做法類似cctvb戰線每晚炸廣告商一樣
搞鳩佢財路先係正路
搞佢ig 無咩用

可能轉頭佢啲老婆開一堆假戶口推返個數
我見樓主咁得閒又開多個post,處心積累想整死193 所以出句聲姐,你呢d 八婆上黎連登想搞死193 真係高招,可惜facebook 唔似呢到一面倒
幫你推推
咩人咪撐咩人
G持樓主啊,唔係佢fans點會走去買佢 d products 呀,冇貨仲要擺條link 俾人入錢,擺明商業欺詐。
叫左半年都唔退錢仲網上公開客人資料話樓主係自己柒係西客。
跟住拉埋班fans同壹娛咩channel 呢D黃媒玩網絡人格謀殺。
賤到仆街,咁樣網絡欺凌都得既?

Pin this
你講得啱阿 9月份google form都應用到去1月 都好西利
佢話9月截 得佢自己知 自己彈出黎叫人填form入數
之後唔理人 係咪詐騙先
唔係捉字虱呀,唔理佢係咪公眾人物都好,經營一間店舖但完全唔覆某一個客嘅msg,同時又有如常運作中,咁樣做生意法,第一日出嚟撈呀? 對公眾人物唔需要過於嚴苛,但更加唔應該調返轉頭有光環,可以大條道理經營不善
樓主成日覺得人地柒先 我之後做乜都岩 大條道理大佬你做緊生意 個客人都已經好聲好氣半年都唔撚覆 態度仲閪到仆街 生諗唔係咁做架
連登唔似fb ig可以鳩開acc嘛
事主Pin埋
等同開website,件貨開放得俾人買就係買得,冇貨就out of stock 唔應該俾人禁到,就算形式變咗google form 都係同樣道理,點解會係要求人一定問下你有冇貨先俾錢,做明星冇誠信架咩?放得出賣嚟仲要fans問過你大明星本人都on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞