大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
ig po左story未
你兩個同事咪一唱一和啦 2021仲用依d招 高登年代已經用緊啦
條友重度醫療
2邊都有問題,咁大問題啲嘅一邊比人屌得甘啲有咩問題?咁你見到而家一面omgn屌193,咪答咗你193嘅問題好明顯比樓主大好多。

正常呀唔係193當然唔會有咁大迴響啦,自己係公眾人物唔識注意? 咁我哋偉大嘅特首推送中條例,200萬人上街,你係咪又會話,如果唔係佢件事就唔會咁大迴響? 正如你講嘢無人會比過大反應你一樣啫。唔好將啲好自然嘅嘢講到唔自然咁。

咁樓主係好傻仔呀,截咗單都仲要比錢。我當樓主明知截單,都仲專登比錢。咁無貨,應唔應該退錢?你答呀,應該定唔應該?就算樓主主動將啲錢交出嚟買佢頂帽,你無貨係咪仲應該Keep住啲錢但又唔交貨?

另外你覺得,退咗錢之後應唔應該公開個客嘅資料?你再答囉,應該定唔應該? 你覺得你去爭取你應該有嘅嘢,值唔值得比人公開個人資料? 你覺得,爭取正確嘅嘢,係咪要受依種對待?

重申返,我係覺得樓主係好蠢呀,咁你答翻上邊嗰兩條問題囉。
訓醒開到3
小事到公開手足個人資料
撐樓主
屌原來係Facebook
笑撚死
佢依家應該有少少認知障礙
咁佢會點講野?
你識曬全世界咁多醫生啦?
我覺得你有埋narcissistic personality disorder
想人鐘意你姐
唔洗咁既
☺️系度
大J好波
你認真覺得人哋睇唔明?記得做齊功課啦
你都係我同事黎 扮咩
藍絲教主stella
D 手指幾cute
咁以前唔知佢咁撚閪咁撚騙徒好正常
多謝樓主花式推po
三爺好認真看待,畀人話佢呃錢咁大件事你都當冇嘢
咪撚混洧視聽啦
樓主冇check同入錯錢係蠢同on9, 但條撚樣個IG shop同TG group都好多誤導,燒比你啦文盲on9

班傻閪老婆仲覺得條撚樣無問題呢下好有問題
咁你又po左未?
講還講
夠唔夠中聯通viu藍呀 你咁黃唔屌viu ?驚得罪公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞