大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
有冇睇上面啲post㗎,佢自己叫人唔洗問直接填form交錢就得
買嘢要追post 咁佢張google form整嚟托柒
事主跟足google form指示根本冇錯 最多都係唔夠小心

我去其他ig shop serco store要睇曬佢2000個post?
樓主唔洗驚班撚樣 只要你有道理 你開幾多個po都會幫你推落去
又多幾張meme
早日有人講,唔跟車太貼下得閒追下post咁
覺得樓主唔啱先law
我想講你最多可以鬧樓主係戇鳩但係一定唔係西客囉
佢可能係真係冇睇清楚就入咗數
但係佢都好有禮貌咁追咗幾個月喇
咁你咁大間IG shop開咗出嚟就係要Manage咖啦
一間shop一定有人擺烏龍入錯錢㗎喎
問題係你管理嘅態度囉
我唔覺得就算樓主有錯嘅話都可以spin 走193態度問題仲要串柒柒覺得自己冇錯
3嬸:一樓tg cap圖睇唔到睇唔到
我幾時話要睇post 呀,我話confirm 左先入錢呀,尤其係咁耐之前出既貨,你隔左咁耐先買,用下個腦都知唔一定有貨啦
一定幫推 支持樓主
唔可以縱容呢d人格卑劣嘅垃圾乞狗三
發覺你係真on9唔係假膠
成日如果如果
覆左你又無視其他point 你有你講都唔撚係博人
繼續活係你自己嘅乞狗3世界啦傻閪
笑到仆街
嘩 屌你老母 呢d真夠兄弟
好撚精彩 乞狗三講野邊句真邊句假
所以咪dm for enquiries
BIO都咁講
個前題係佢on99入錢呀,唔通你入錯錢比李嘉誠人地唔L覆你又話人呃你錢?
193話直接買完cap圖就得
閪嘅係邊個

你點睇?
衰野就兄弟頂,踩住人上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞