大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike

8月頭乞鞋事件 佢比連登仔DM狂屌 然後BLOCK人
就係TG同狫婆講 佢真係有睇晒狫婆DM 但就係淨係唔睇事主個個DM囉

記得Back up翻佢啲淘寶同款
我都無acbut nvm
再加個用ai畫嘅火柴人logo咁就3舊幾
應該係依頂

求鳩其揾漁夫帽已經有 $26人仔only

留意返佢頂濕鳩帽有兩個窿

1. 你話當時處於荒廢狀態 唔會睇dm 咁呢個本身已經係問題啦 點解間野荒廢左唔講 仲要話DM for enquiries呀?叫人dm但唔睇dm咩玩法先?

2. 事主講係係個乜9傻西grp到講當時有bot彈條link出黎 而無人話你直接dm事主比link喎?你文盲呀?
你連dm都唔睇 點解會覺得人地話你直接比條link事主呀?
呢個咩心理呀 心理學大師?

3. 一直都維持99+dm, 你明知有都唔睇 咁你無心搞既不如唔好搞啦 又要話應該都係問size 有無貨,唔睇就知道人地問咩 哇 真係讀心理學喎

而且就算人地真係問size 但你ig d相又係真係無講size喎 定你覺得xs-xxl 已經係?仲話之前做fashion buyer, 大佬 你就咁xs-xxl 一定知你衫長 胸圍 袖長等基本資料啦?咁你連呢啲基本野都無比人既時候 人地會問係正常啦嘛?但又要嫌人問 嫌多dm 咁點解你唔主動做好啲呀柒頭?

4. 事主無禮貌?人地1月23已經dm你 等左超過半年再dm你 兩個dm完全睇唔出邊到無禮貌。當中第二個dm係8月25號 亦都早過你post你d月餅同咩中秋限定tee,咁你呢個page亦都唔係荒廢緊啦下嘛?
事主隔左超過半年都唔係第一時間post上黎啦 係已經相隔多成個星期你都無覆先掉上黎咋
野就繼續賣 dm就唔覆 你又覺得事主點做你先睇到呀?
事實證明事主做得完全正確,唔擺上黎你會退錢?

5. 事主擺上黎之前仲要有係個19老婆grp問,你d傻西fans點對人呀?等左超過半年仲叫人等?咩緣份到自然會出貨?咁姐係你d傻西老婆都唔知截咗單?仲叫人等?咁咪又再次證明你條柒頭問題囉。

6. 咩叫鬧你d fans就唔得?事主1月係你未真係紅果陣已經比錢買你啲野 我諗都算早期fans 但你要咁樣屌9你自己d fans,到底係邊個鬧你d fans呀?咪你自己囉 心理學家
岩既 無人會屌你d fans,只會覺得咁都盲撐就實在太過嘔心囉。

7. 就算人地入錯數又好遲入數又好 根本成係事 你客客氣氣講句無曬貨啦 退返錢咪搞掂囉 自己搵野黎搞 唔洗而家mon住個ig del留言同block人咁麻煩啦

過到數就買到啦樓主收唔到係佢問題

支持3 爺 敢言
推 !

強帖留名
整合得好好
Btw

要33老公開心好簡單姐
所有嘢極速售罄咪得囉
留名
連登仔真係cls
9月截單嘅嘢
1月自己問都唔問就入錢,然後發現冇貨追唔到就公審人,呢啲唔係閪客係咩

有個多啲人follow嘅ig都應該知,多dm係根本唔會睇得哂,冇為意到你個dm真係好正常,但你就自我中心爆棚以為人哋特登唔睇你dm一心要呃你錢然後嚟開post,係人比人審都火啦,咁啱佢係193先比連登仔狂插咋。

如果呢個人唔係連登要反嘅193,你覺得會有人覺得你啱?
佢啲護主狗成日都話係事主上網公審33同鬧佢啲fans,先搞到33扯火鬧返事主。但其實如果佢一早睇完DM再退錢咪唔洗搞到自己啲粉絲比人話囉
隻乞狗3又係嘅,自己態度差搞到啲護主狗俾人笑腦殘,又好意思調轉頭話自己要保護粉絲
但佢自己話有睇晒啲dm架喎
我想問買左野半年冇覆過機真係無問題?
如果係其他ig shop咁做,你會覺得ok?
前文後理明顯係講main ig你就拉去講賣嘢ig
你係閱讀理解攞U?
你係文盲㗎?
樓主係買帽唔係買衫 衫有截單時間但係帽冇deadline呀嘛
仲有佢咁得閒睇哂佢班老婆dm 唔睇埋樓主dm佢
你真係人如其名 要讀多啲書飲多啲水 唔好好似193咁文盲
絲打以後帶眼識人
但事主有dm晒佢兩個ig喎
首先人哋截左單,真係賣緊?定係想買嗰個一廂情願想買就衝去比錢搏佢會有得買?
Unfollowed
我係main ig都有聯絡佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞