大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
好快開4咁樣
今日9月3啦喎
唔洗你相信 上一頁走啦偵探
無撚有錯
屌你老母你條死臭閪借啲意spin走831
日撚日有手足比人判,問心你班黃屍連831啲post入都無入過
收皮啦臭閪stella 做得好一次過引曬班港豬出黎 係阿繼續狙擊啦 但咪撚同人講你唔係藍絲阿成件tvb死廢老咁
仲開post 3博乜? 做反193kol?
好享受比人圍 關心既感覺?
洗唔洗幫你開埋fans club阿
咁撚小事洗撚左兩日 我屌你老母stella
搵人起鳩佢底啦 錢都仲拎返仲日提夜提
果然係怪人 同啲豬閪玩交友apps比狗公圍到當自己上菜一撚樣
咁係樓主唔岩 佢唔打熱線
樓主抵屌
佢聲稱made in usa
搵人開定4
成個operation鳩嚟
Google form用完唔識close?
喂 做緊生意啊 唔撚係小學生做project你鳩嚟冇人理啊
咁厚面皮
唔係pr都無人信啦
你狫公831走去著靚衫去玩開post話休息一天又點計?
我認真答你
樓主見到193賣月餅 所以先醒起未出貨

利申:潛伏型PR,懷疑樓主咁啱呢個時候出po係咪想spin走油麻地公主
重點係要 會真係答問題反駁既fans
推到條人格謀殺既冚家產仆街
你咪自己追post囉 on9冇人想知你信唔信
撐樓豬
人地193個9係standard for 999
大家咁話啦,呢個時間咁得閒一定係pr 打手
推爆佢 乞93 食屎啦
頭先睇完都係跌完2個之後一秒多70幾個 話唔係買followers都冇人信
得罪講句 lilaboc真係好醜
我做ig shop 覺得閪
佢自己入錯 雖然追數個時有禮貌
但追錯個刻都唔知自己入錯
一定先入為主覺得係店主錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞