大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
我讀書少唔識野 想學野姐
出面班人輕度你唔係同佢地一齊輕度呀嘛
做193依條傻閪嘅fans又真係幾柒嘅
班中女肥閪冇人要盲目追星我理解
男人老狗仲幫隻冇家教賤種
我就真係唔撚明
鄧你老母可憐得閒燒多D野比佢

2021年5月16日既bot仔
香港人追求真相同公義
但係某啲關鍵時刻又會盲撚左

做野不負責任 憑咩串柒柒
如果唔係明星 咁樣出黎做野應該餓撚死左
高啲嘅MK嚟之嘛屌因為反TVB搞到啲人性高潮咁
9月截單嘅到1月張google form都仲有效
咁撚識做生意
我去IG買嘢啲舖頭一過deadline就收返link/form啦,佢一開始有上心搞就唔會有而家呢壇嘢

IG dm係又廢又難用,所以似tee4hk呢啲one man band咪日日覆到凌晨囉
賣嘢多嘢搞,做藝人都多嘢搞,兼顧唔到咁佢掂咁多瓣做咩
你條傻西(老婆)一面倒幫住193仲好意思話人幫住樓主
做網店成半年唔覆人ig, 唔賣野又彈link比人填,唔答人野又dm for enquiry, 屌你老尾傻撚左? 做生意咁撚樣做?
換轉唔係193? 比人放上網當做黑店永久blacklist啦 多得你班傻西盲撐粉佢先可以咁玩咋
出面啲人食屎你又係咪跟住食屎?
真呀
想咬佢好耐喇
之前串柒柒成個小學雞咁搶住講野搏出位
人地個訪問又唔係問你
但好多人覺得佢呢啲幼稚行為係敢言
而家終於比人屌 抵你有今日
純粹覺得改呢個名好Q
#5 入面#199 個整合係我打嘅
我喺其他相關post都出過好多reply,都係客觀用字理性分析,冇任何人身攻擊/詆毀說話
如果你覺得好多反193 嘅都係低質小學雞嘴炮,我誠邀你覆吓我
出面咪又係PR,media
咁既態度唔收都難
真心唔明
點解有人過咗cut off 幾個月落order ,然後去屌個賣家,仲有咁多人去幫買家?
正常連登仔應該笑尻個買家on99
今次屌賣家純粹因為賣家係193?
話193靠黃上位都係你地一箱情願
明明ViuTv係中聯通紅底 你地唔係以為港共真係會比牌黃電視台啊嘛
純粹佢份人口臭好似爛仔講左句串TVB
你地就無限FF 唔一定要黃藍對立先會串
佢地係同行競爭對手 你地就係咁套ViuTV係黃底
真係笑大人個口
根本兩舊都係屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞