大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
召喚所有俾郭嘉駿(193)走數既面孔
https://lih.kg/uwtMFAX
#220 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
下個post樓主可唔可以整合曬d meme再po出黎
屌你老母你條死臭閪借啲意spin走831
日撚日有手足比人判
收皮啦臭閪stella
仲開post 3博乜? 做反193kol?
好享受比人圍 關心既感覺?
洗唔洗幫你開埋fans club阿
咁撚小事洗撚左兩日 我屌你老母stella
搵人起鳩佢底啦
明明自己個business flow出錯 但就罵事主
買follower有幾難

尋晚唔知邊個講荒廢中既汽水機
你照入錢啦 但唔會有野飲跌出黎
你入左既錢我燒比你啦
第一,個ig post淨係寫「衫」係30/9 截單,冇寫明帽都係

第二,樓主成個購買入數過程都係經tg group完成,係無需經ig,換言之就算ig有寫明帽係30/9截單,樓主都唔suppose會知道
咁圖片模式咪有
好聲好氣追半年都係閪好撚野
你試下去買野無貨等半年?
你過2個星期都無聲氣死撚咗去報狗啦

唔係發生係你身上呀嘛
緊係牙斬斬架
你嘅乞狗三咪公開咗資料囉

我睇唔到 我唔知
咪係 都唔知點解講講吓會話人閪客
即係咬咗啖蘋果
傳吓傳吓話佢食咗個榴槤
再講講吓話佢用榴槤殺咗個人
hi viu打手
你主人話連登唔需要care
你收皮啦 皇帝唔急 太監急
老婆大把錢課金比33買followers啦
氣水機都有退款
用八仔既 有熱線打去可以申請退錢
推推
屌 正常退錢,點會開到post, 唔開post 都唔退錢,退錢仲要串柒柒,又出story, 又話人搞佢唔死,明明係on 9 3 唔比件事完,你完全倒轉黎講
躝屍趷路啦P牌傻閪
中聯通紅底Viu你狙擊左未啊
屌你老母你條死臭閪借啲意spin走831
日撚日有手足比人判
收皮啦臭閪stella
仲開post 3博乜? 做反193kol?
好享受比人圍 關心既感覺?
洗唔洗幫你開埋fans club阿
咁撚小事洗撚左兩日 我屌你老母stella
搵人起鳩佢底啦 錢都仲拎返仲日提夜提
果然係怪人 同啲豬閪玩交友apps比狗公圍到當自己上菜一撚樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞