大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
咁你幾時睇醫生姐?
我好擔心你呀
傻喇 12點賣月餅 仲賣緊廣告
第一個po 已經講左 咪又人格謀殺事主
支持3爺
憑自己實力得到嘅錢點解要比俾你
想知乜野豬腳薑咁俾人屌法有冇得同公司claim工傷
夫目前犯
乞狗 係度嗎?
問,出po->33豬咁忙點覆?屌你老味西客唔識等?都唔係真老婆,緣份到自然咪有貨!冇貨收到咪當課金俾33豬囉!肯定係大台新手段想做鳩我33豬!

唔問,出po->屌你老味西客唔識問咗先?仲要惡人先告狀!咁樣做鳩我33豬,出曬po又話人報夢,又咁惡毒屈33豬呃錢!33豬忍到咁先鬧你好合理!退錢俾你係人情,唔退係道理!樓主一定係tvb pr

結論:樓主一定係tvb pr,由1月開始佈局想將我33豬係神枱到拉落嚟!
我藍 洗撚開咩
快啲同我一齊講你都係藍
不過你唔講都得 因為你同我無分別
你真係痴撚柒線,樓主追左佢大半年先開post
其間一直都好有禮貌,佢班fans仲要撚鳩佢叫佢佛系等
忍咁耐先開post已經係仁至義盡

另外,大把明星俾人用更惡劣既言詞問候過,粗口算得啲乜?
公眾人物做到咁快啲仆街死算啦
咩年代都好,尊重都係核心價值
你咁樣真係害左佢
P牌狗
同你公司viu一樣藍
喂喂喂
咁你到底幾時醫好自己
再咁落去會入alzheimer disease 個second stage架wor
咁樣好咩
D long term memory都會無曬架wor
大J做咗啲咩變咗賤人得罪33老婆
193d fans個腦跛左好慘 好彩樓主已經做返正常人
你老母俾人屌完拖咗半年數記得唔好講粗口
AI屌自己友
智能叛變
咪癲 我屌完再比你屌
依家上佢follower揀返件
定你想屌樓豬
認真,識人讀醫都唔會咁講嘢啦好小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞