大家好 我係今次193事件當事人(3)

1001 回覆
243 Like 57 Dislike
撚下狗

又神探上身啊鳩嫂
你地error mirror柒咪日日比人屌囉
咁店方又冇問佢想要啲咩?or特別提醒/ 喺張form度remark帽係not available?
放個payme code出嚟叫人比錢佢洗嘅人好似乞衣
之前連登都有post公審嗰班傻閪好肉酸
不過因為宜家係我自願課金比33豬
所以無問題
hallo?
冇衝突,佢預咗有一堆傻嘅入錢俾佢
咁係錯,佢又唔認,可以點?
支持3 爺既敢言
根本3 爺都冇錯
人格 處事手法都冇問題

燒野都係為樓豬積陰德
連登仔咁樣狙擊3 爺唔啱囉
好想知道同樣事件發生係其他網店
究竟輿論係會話間野係黑店,定會係話個客係傻閪
老老實實,凡事都有條界線,撐偶像撐到是非不分,已經有曬證據都仲要盲撐,咁樣絕對唔係好事,吳亦凡就係一個走到最極端嘅好例子。其實已經咁多日,靠打手同班老婆鎮壓都唔係辦法,193條友搞到而家就連我呢d普通睇開Error嘅人都覺得反感。

我同幾個Error鐵粉傾過,而家大家忍住唔屌193嘅原因只係因為知道其他三個Error成員會俾193累死。一個四位一體嘅組合響起步冇耐就因為一個一朝得志嘅隊員搞壞件事,其他人付出嘅努力點算先?呢個193成日話人地唔理解佢,話d兄弟唔會怪佢,但係人地唔怪你,你自己唔識慚愧嘅咩?而家只係因為大家錫住Dee哥同肥仔,唔反你檯,你個193仲懵懵下以為自己好型…… 究竟有無自覺係一個組合嘅一部份,佢做嘅嘢會影響埋其他人架!而家係唔想Error呢個招牌出事,唔係真係認同你嘅態度呀!
呢啲comment真係顯示一狗三啲fans智力有幾高
明明係弱智又要扮福爾摩斯
間酒店出廣告話有得租房
之後無唔覆唔退錢仲公開我資料
警察同示威者都有做錯
https://youtu.be/mjZtLMNu5YQ
13:00
開始睇
有講過無理間鋪好耐
ps原片21年5月蘋果動無左
一鳩衫自己post ig申請關咩人事
都話無話過樓主唔柒囉聽下人講野好無姐
樓主自己認左柒 另一邊呢?要對方柒
我唔反MIRROR ERROR VIUTV
淨係想乞狗3同TVB收皮
算唔算PR
你都戇撚鳩
入錯錢refund有乜撚野問題啊 你間ig shop賣衫定收陀地
入錯錢要當捐比佢?
追半年都唔覆 屌你老尾一搞大依家就秒覆 正一柒頭
又各打五十大板啊?
其實之前唔止一樣野有問題
佢好多位都係very not appropriate
只係大家冇咁覺
算啦 總之乞狗三係聖人 唔屌得的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞