其實edan 呂爵安同炎明熹父母都係大陸人,點解一個被捧為人氣歌手演員,另一個就係黑人憎

1001 回覆
166 Like 799 Dislike
電視台問題
本土文化人無分黃藍,不過我唔鍾意既本土文化人就係藍
viu vs tvb
底褲好黃
老實講呢啲真係超水準
細個玩朗誦點會咬唔正呀
又係tvb打手
炎咁樣衰 你屌埋我果份
曲?
而家一定係唱張藝興嘅蓮先係最潮
Gigi唱Gaga
Show唱Lay
邊個唱張藝興?
啲留言都好打手feel
過左半年,全港8成廣告落佢地袋都仲要請打手
啱呀 無問題
做乜撚依排咁撚多踩低viu
反而棒高tvb班星夢果d人
棒果d係咩人?00後?定係tbb打手?

絕大部份屌mirror啲人都係唔抵得佢哋近期爆紅
但重點係要tvb輸呀,係咪唔撚記得2019開始tbb做過乜嘢?
viu係中資係紅,但起碼冇做過tbb啲濕尻野,viu有時d節目都好黃架,高層都冇理,照出到街
你估tbb仲俾出到街咩?即刻炒撚左個導演監製啦
麻煩大家尊重一下,我這條命可以說是Edan給的
兩個月前我遇到一場嚴重的交通意外,全身粉碎性骨折,下身癱瘓,我以為自己這一輩子就要當個廢人了。
沒想到有天隔壁床的病人在不斷循環Edan的歌,還開擴音,那一刻我不知道哪來的力氣,居然站了起來用力把他的手機砸個粉碎,後來連醫生都說這是醫學奇蹟。謝謝你Edan🙏
Mirror Error 根本係好好彩
食正大家反TVB條水
再加上而家社會個氣氛係好似後雨傘咁
大家對政治厭倦
用娛樂麻醉
呢啲因素造就佢地
講實力絕對唔值咁紅
只可以話佢地好好彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞