其實edan 呂爵安同炎明熹父母都係大陸人,點解一個被捧為人氣歌手演員,另一個就係黑人憎

1001 回覆
166 Like 799 Dislike
C AllStar - 集合吧演唱會完結之齊來CLS (7)
https://lih.kg/2662646

咁你咪入返去支持囉
喺到幫炎洗底jm9呀
唔可以兩個都唔支持?

但出過po講jason, jay fung ,方皓文,mischa ,kenny suen,布志倫 manson eagle hugo
翡翠歌手 系 翡翠台以外 D廣東話(母語)會忽然唔識講

我地香港,就係需要多d你咁既人
點解硬係話懶音呢 呢啲好明顯係鄉音
第一,睇上面張now cap圖
第二,何謂本土文化?你自己解釋一下呢點先
反既係落黎搶資源既人
呂父母落黎香港定居
對香港有貢獻
點解要反?

你地要反呂都用佢係藍係紅黎反啦
用雙非呢個身份去反真係on9到無論
請你地做PR個班真係慘
請著班on9
我聽返廣東話歌係因為全民造星出黎個幾個人 而唔係星夢個堆垃圾 表演都唱支那歌

tvb新聞唔係日日宣揚中國又贏 就係美國又輸
屌你老母 笑撚死人
我鐘意係自己個po留言,係咪唔得?

rubberband callstar Mirror dearjane邊個拎903組金
https://lihkg.com/thread/2665741/page/1
羅曉聰不嬲都 on 9
連係港超 post 都成日扮自己有內幕,柒左就話係個朋友同佢講
ian jer
一個國務院 老闆 所以
明啦
Edan棚牙飛出嚟 一笑露晒牙肉
?
啲仆街打手好撚低質
反mirror反viutv話佢地藍企
幫藍店賣廣告 fine
父母有工作有貢獻都要話有問題
咁隻炎明閪呢 父母有冇落嚟做野呀?
即係雙重標準啦!
其實兩件都係垃圾
唔明點解可以嘈咁多頁
總之逢TVB就反 吹咩?我同所有人都係咁講 TVB 出得假新聞毒害香港人 佢做緊既野唔係報道事實 係洗緊幾百萬人個腦

我理撚得Viu Now 做乜春 總之我逢TVB廣告商就反 TVB節目就唔睇 吹咩?屌晒你班垃圾
唔識字。。。。睇黎你幾鍾意攻擊人,我就不嬲兩個都唔睇,不過就唔明點解有人會日日開post,講到viutv 同cctvb 一樣咁黑人憎
咁得啦,一場誤會姐sor
歡迎你黎聽下gigi既歌,佢係對香港好有貢獻既文化人,遲下出碟可以買隻支持下
no
淨係原居民先係香港人
其他都係大陸種
你訓左幾耐,依家先知?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞