其實edan 呂爵安同炎明熹父母都係大陸人,點解一個被捧為人氣歌手演員,另一個就係黑人憎

1001 回覆
166 Like 799 Dislike
只比viu pr 開po鬧馮盈盈恭喜拎金牌係痴張家朗
唔比人講其他野?
白衫人係原居民,梁天琦父母都係大陸人,二元愚民npc可以過主。
做藝人唔係淨係講才藝嘅
無話咩對人唔對事
你揀錯公司 陳奕迅都要收皮啦
只可以講viu包裝公關方面好過tbb太多
睇商場show都有真live
mirror同星夢
以真live作準
你睇住比人咬呀 依到啲tvb打手好撚惡
反tvb係你唔理性呀 再老屈你係鏡粉
viutv都係藍

非黑即白?個班弱智仔都係無藥醫嫁啦 反正都係藍絲狗 睇多啲tvb 就岩啦
jer ian mc 成日聽
開po已經好多個
上面果個留言講到我只睇星夢
反乜鳩
講事實就係反

我老豆老母香港岀世香港人,
雙非喺字面上就係指父母雙方皆非香港居民,
我香港人,完。
你用完你個wiki reference 未呀ching
我淨係知00後先仲有可能用wiki做reference
都話咗問題被發現之前唔代表佢唔係一個問題2000年前雙非都係雙非。
我祖先係亞當夏蛙我同你係親戚呀
中point ah,唔通李澤楷我又話佢係雙非咩。
雙非一直都係符合咗父母雙方非港人之後再睇係咪搶資源,唔係97前抵疊搶資源就唔係雙非囉
咁你原本食開飯無啦啦支持食屎
唔通係我哋問題?
我成日都話
2018年如果mirror
即時大紅
大家就唔會有抗爭反送中咁多手足被捕啦
突然又咁理性討論雙非定義
明明反送中個期大家都係一碌鳩打船人
中point
cloud 個dwbf同ian jay fung Mc版有好大距離,完全無groove

而守望麥田係王菲唔紅嘅一首,依首本身紅嘅係國語版,gigi重新唱到出名翻

睇兩個其他片從真假音轉換都睇得出兩個唱功差別,gigi仲要細好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞