其實edan 呂爵安同炎明熹父母都係大陸人,點解一個被捧為人氣歌手演員,另一個就係黑人憎

1001 回覆
166 Like 799 Dislike
劍神係男睇靚女好正常
所以現實好多人睇緊,無出聲姐
呢個係
至少應該80 90後會
或者新一代唔會介意掛
成個post咁多人反炎明熹撐大鼻哥窿,又叫唔反人

Viutv 老闆仲紅過Tvb 老闆又突然唔代表個台

其實你一路啲言論都係公字你都贏,鏡粉最嘔心就係呢樣嘢
2. 非tvb大於一切
打人班鄉黑最衰唔係viu員工
cloud 大gigi 8 年,但gigi唱功明顯好好多,有power有高音,cloud live唔穩定,高音時常有瑕疵明顯基本功打唔好
dwbf唱得一般,唱唔到個groove出嚟,依首係原唱同其他人唱先叫好

我都鐘意Jay Fung,但演唱會買唔到飛比ian fans搶哂
問心有幾多黃絲老竇老母係香港出世
大部份係香港出世,睇數據
阿爺阿公阿婆阿公未必
大把7 80後嘅老竇老母都係支那落嚟
就算梁天琦都一樣
講真要鬥埋呢樣嘅話 最後真係天選之人先有資格做黃絲
叫返老人台/細台啦
點解鏡粉咁鍾意拉埋梁天琦講
究竟mirror做過咩可以同梁天琦一個秤到比
唔好亂屈鳩人鏡粉
仲有我由頭到尾都講緊黃絲 都講緊黃絲嘅老竇老母
就算係 都係將黃絲同梁天琦拉埋一齊嚟講
你理解力係咪有問題
係囉 張藝興撐警缺唔缺德?
點解姜藍仲係演唱會表演佢既歌?
係咪呢兩年訓撚柒左呀 屌你老母? 盲撐狗垃撚圾
反星夢嗰陣個個話唔想知
而家反mirror就話樓主吹奏星夢
佢哋嘅目的係為咗引戰
覺得駁到嗰啲先會回覆 其他一律當睇唔到唔知唔理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞