其實edan 呂爵安同炎明熹父母都係大陸人,點解一個被捧為人氣歌手演員,另一個就係黑人憎

1001 回覆
166 Like 799 Dislike
反tvb就梗㗎啦,不過唔係好多人知點解要反mirror, 基本上已經比班pr洗晒白
做Attention Whore引班仇鏡撚入嚟附和以為好成功?
個主題完全戇撚柒鳩 重要撐TVB
望吓正負皮先啦 你收咗皮㗎喇
【樂壇死未?】聽盡2021年903最新上榜歌 (Spotify, KK, Apple, MOOV, YouTube)
https://lih.kg/2395587

我嘅post都冇人推啦,咪一直堅持緊,你加油啦但唔好再吹奏聲夢
(2018年啱啱開始出post多人推,之後連登仔慣咗我嘅存在,就少人推post)
咁可能係你唔覺意手殘開左娛樂台囉
本人不care正評數,只為隨心抒發感受
但以下我林峯po有超過1300個正評,我d po 並非只有仇鏡人支持而有樂迷
13歲個樣似20歲
咬字可以好啲囉 好似食左啲字咁
我覺得唱Million reasons咬字要清楚
如果唔係唔好聽
巴打你好心,但可能可以改變下標題,否則依家d人對支持樂壇動力少少不足,少左人睇
我理撚得你有幾多冠冕堂皇嘅藉口
撐CCTVB嗰吓你已經收咗皮
cloud我就見唔到有上到一線歌手嘅潛質,造星三完全無人有,viu 硬捧佢地無咩迴響
我本人覺得造星二唱功比較好,決賽計有一半人唱得好,反而造星三決賽全部走音
本人偶像MC跳舞也好差,靠唱功同投票都拎到第二係拎唔到冠軍可惜
gigi 可能將來會參加好聲音,係香港依種背景好難發展
不過viu只捧造星三,造星二d人被放棄
樓主我撐你
少有熱心真心支持香港本土歌手既會員

同埋你要記住鏡狗仔粉都係弱智呢句說話
你條撚樣口口聲聲話要支持本土樂壇
咁你知唔撚知點解香港樂壇會多番咁多人留意?
最主要原因就係對上果次吒叱
Mirror嘅成員包括最出眾嘅姜濤
展示到俾觀眾睇原來新人係有實力可以期待
而你今日竟然因為為咗撐cctvb而屌鏡
我屌你老母你好唔好意思呀
出面啲人有心反鏡我唔理
但你作為一個主張推廣本土音樂嘅人
竟然唔識欣賞佢哋嘅功業重要引戰踩鏡
真係對你好撚柒失望 摺埋啦冚家產
香港樂壇會多番咁多人留意只係因為mirror?真係無限吹大
請問依批人呢????
callstar rubberband dearjane jay fung 欣宜 MC mike jace chan janice 軒公 林家謙
事實就公認係咁 定你冇留意呀傻鳩
佢哋實力同其他新人比較的確同人氣未必相等
但佢哋作為新時代樂壇嘅先鋒
冇人再敢講樂壇而死 絕對起到明顯嘅領頭羊作用
你唔撚識就同我收皮啦
你真心?mirror憑咩做樂壇領頭羊?睇youtube view數?實力?

我舉依堆人都有部份d歌yt 過百萬view
屌你老母原來係忽然樂迷嚟
又撐cctvb又冇認真留意樂壇
挑 真係講多都晒氣
mirror 打手好瘋狂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞