其實edan 呂爵安同炎明熹父母都係大陸人,點解一個被捧為人氣歌手演員,另一個就係黑人憎

1001 回覆
166 Like 799 Dislike
Jay fung princejoyce 牙醫都多人留意左
前一句話比mirror 霸榜 下一句又話有實力歌手上到前

早幾年個餅咁細 邊個歌手上榜都wfc啦 做大左個餅即係有得益定無得益?一個回覆都咁多前後矛盾
決賽係唱歌比賽?

4個judge 得王宛之係歌手
個乜柒Ansonbean拎第一已經笑撚死人啦
牙Ben 同一招折骨舞skill 初賽用到入決賽都嬴冠軍
因為tbb
係唔可以杯葛否則犯刑事的tbb
MC 去左華納做一哥咪幾好
不過華納又簽個林瘋返嚟唔知做乜柒
林峯遲早都返大陸揾食
佢唔使用電台quota播歌,MC kaho可以播多d
林峯依家係香港
你不嬲雙重標準,你不嬲錯開,唔代表件事由錯變啱,而家咪屌醒你咪撚雙標囉,仲不嬲不嬲正當化自己行為明未呀
你成日用時間去區分雙非與否,根本錯重點到癲。你睇下張海報,個重點明明就係搶資源嗰班先係被討厭嘅
另外你真係反智嘅極點。自己睇返我根據社會科學定義明顯係唔追多代只追父母一代。係度屈鳩我雙非又要護兒登。but fine, 如果你想屈香港出生嘅父母生出黎嘅都係雙非咁兒燈一定係雙非添啦。
睇下你想點屈囉,唔介意你開post
佢地覆都唔敢覆,好撚癲
我就所見略同嘅,不過老實講,佢唔會認同你嘅定義佢會話麵包喺(麵包)一詞被創造出嚟之前,麵包都唔係麵包
我都想同佢理性討論,即管LM睇下佢覆唔覆
其實係,呢一兩年可以百花齊放,chill club, viu mirror都絕對功不可沒。
特別係見到佢哋嘅好努力,所以真心幾欣賞mirror。
但低質fans雙標係另一回事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞