Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
咪就係
屋企有兩三個人都想玩
唔通買三部PC或三部console
結果成本太高,屋企人放棄唔玩
一來共雪想賺盡啲,二來共雪無擺資源去做cross platform
每日一推

我自己開佐個D2R (PC) DC群 (新手/老手都歡迎)
到時有興趣一齊玩既BRO 可以JOIN 一齊開荒
https://discord.gg/KPsTByPwcc
想問係唔係確定左 非天梯角色都可以砌到天梯符文? 如是者天梯角色有咩優勝之處
攪撚錯30FPS, D3都60FPS
共雪無心做卦
聽講好似係, 普通都可以 用到天梯符文組
而天梯 唔會係第一日就開放, 之後先會開
(咁天梯會有咩特別之處?, 未清楚)
每日一推

我自己開佐個D2R (PC) DC群 (新手/老手都歡迎)
到時有興趣一齊玩既BRO 可以JOIN 一齊開荒
https://discord.gg/KPsTByPwcc
畫面唔好預好啦
有咩?
想問下 我用信用卡買 但買唔到 有咩解決方法
請問pc版係咪要去台灣battle net先有得買?
battle.net得台幣標價
會唔會貴咗
信用卡係唔係買唔到
買點數買唔買到隻驚
可以用paypal同信用卡
八達通都買到 mycard個到轉暴雪點
係咪唔會有媒體提早實測?
想知正式版比起beta 有無改野
仲要測?
第一日肯定大把youtube整片講
主要想知之前做完問卷有無改d 細節位
同埋易唔易彈game,
之前彈到cls 根本唔可以正常玩唔到
如果新仔要遊戲體驗應該點玩好?我見上網有教哂邊個階段用咩符文組合,我應唔應該跟?定自己on99咁玩先好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞