性騷擾風波不斷、不提拔女性因為「會懷孕」,遊戲大廠暴雪拒絕州政府調查,還恐嚇脅迫員工

240 回覆
179 Like 12 Dislike
成間搬去中國立即搞掂
冚家剷你都有今日啦
共雪是但啦
已經冇期待
好多game 公司都請多左女性, 係共雪特別咁多賤人
請女人咪搞到咁煩囉不事生產搞呢搞路
呢D女權至愛睇到 估唔到共雪最後會衰係女權手上
其實共雪呢單係堅嚴重,唔好睇到加州就覺得係woke野先
關乜事, 狗公就唔好工作地方搵食
咁你有無請過病假
共雪
女權
今次連登仔會撐邊邊
口講SJW
手就右到死
求奇search咗幾個

There are over 449,300 software programmers currently employed in the United States.
28.3% of all software programmers are women, while only 63.9% are men.

26.0% of all animators are women, while only 65.0% are men.

18% of video game designers are female and 82% are male.

作為遊戲公司,男多女少唔係好合理咩?
查乜撚丫. 由鳩得佢啦. 大愛包容丫嘛
暴雪:都係玩家既錯
男人都有產假
Woman + man sum 埋得92.2%
間公司有35000人冇性別
左癌大戰共雪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞