Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
Beta完咗了
心態正確呀 玩左十幾年 remake完都仲夠膽死乜都唔加出黎cap水 竟然有人咁期待
Remaster 同remake 兩樣野黎,你搞清楚先

3 舊水買返黎玩幾個星期都唔貴啦,玩開舊版今時今日都三十幾歲至少,三舊水都呢樣果樣嫌貴,去食屎好過啦

去望下天堂m, 啲畫面就係同舊版一模一樣先吸引到班舊人玩,佢改呢改路先冇人show 你
D2R主要係在新世代質素上玩下回憶
我覺得呢個價位可接受既
唔求佢加太多新野...
至少fix 返大bug(彈game ),
兼顧下便利性,user-fdly 少少已經好好
所以佢先開 beta 俾人試,
試岩先買,之前成日都想玩返,
但個解象度同畫面真係好難接受到,
最主要係唔流暢,好似跳住格咁玩,

依家300蚊可以用2K / 60FPS 以上玩返,
我自己就覺得超值
我覺得道具疊加/預設裝備嗰啲,佢地應該會加既,
因為太多人要求呢樣野,同埋 D3本身都有咁既功能
俾藥水塞爆倉呢樣真係好煩
腰帶果d 用咗,又要入道具欄按掣先識autofill
值唔值3佰幾就好個人嘅。
不過Beta test嘅時候,一入game聽返個BGM就知,
呢3佰幾真係唔慳得。
其實今時今日手機game課一課都6百起跳
3百蚊真係唔算啲乜
係囉,駛咩理人,
覺得值既$3000都會買,
覺得唔值既$30都唔會想俾

btw macbook 都裝到,可以帶出街打
我課開新手包 $8
想問Ps版有冇得好似pc撳實shift auto fill? 定要遂支拉上去
有無得買一個version可以係PC/PS4/switch,玩?
可以 login 去同一個ACCOUNT,
但你每個版本都要買一次個GAME

咁不了
張顯卡 頂到咩
Xbox版auto fill,好似係撳R3,ps應該都有。
我 macbook pro 16"
其他唔知,

但公司用2060都玩到
我揀咗叉盒版,lunch hour可以cloud gaming喺公司玩
應該係...
你買咗?XBOX人流可能係最小
ps 都係
但個autofill 唔知有bug 定本身係咁
第一排用完既話,再autofill,佢會亂咁fill 上去
唔識跟返原本係咩類型藥水
PC都係咁,
每排要用剩1樽,唔係佢唔會對返紅藍紫
而且啲soundtrack都有remastered

比原版更加正
對呀,電腦太舊啦。
xbox係咪都係無lobby同keyboard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞