Diablo II: Resurrected (1) 有冇人玩

1001 回覆
11 Like 168 Dislike
2百幾 我留錢等特價先買啦...

有2百幾 買隻新game玩好過

呢d都係回鍋玩又 永續farm

2黎柒左就好似war3咁 半個月貨仔就摺得
d2有trading 又新出又cross progress

如果tcp/ip佢都驚有security breach

好難想像佢會唔理switch改data問題
d3似放置mode多
共雪本身已經得好少人重跟緊d3
已經無錢賺既game唔會晒時間搞

但switch版好伏
gameplay都無
白戒先誇張
慶幸switch版未有動靜,等一眾正常玩家正正經經咁玩一排先。
憑一班有老鬼支持
Hack item其實都好玩嘅。
尤其對家睇唔到我咩裝備,專登校敵對,再pvp殺人執耳仔。
真係往事只能回味。
Fans就係咁唔理性㗎啦
是但啦,買就買唔買就唔買,有咩好討論
D3真係俾唔返D2既感覺,
依家有靚畫面加流暢度梗係要玩返
我有個 FD 玩足球GAME
個個月拎幾百一千咁去抽卡咪仲ON9
唔通我又鬧隻GAME咩,人地既錢人地點用有自由
呢個POST其實都睇到D2R TARGET係邊
佢個定價其實就已經西走左班非TARGET
FANS/80後尋回憶, 3百幾係超值... 改靚畫面無新野比我玩到兩星期已經夠哂皮, 至少我係咁覺得, 有新野就BONUS啦, 其實每隻職玩返陣, 應該都玩到成個月

至於未接觸過D2, 可能真係唔適合, 或者可以試試免費既POE先, 最少D2同POE相似D, 而同D3就真係另一回事, 無果種感覺
整左個單機無限+共用倉嘅mod 黎玩仲諗緊開局玩祝錘定法師好
唔支援mod屌 玩悶唏無得玩project d2
有冇ps5玩家
支持
玩過重制就好難接受返舊版個畫面架啦
真呀。
如果有新人想入坑,我都會勸退佢。
畢竟隻game只係改靚咗,但反人類嘅系統全數保留。
如果無情懷加持,新人真係玩唔落。
預撚咗啦。
共雪心諗,你班Fans咁好昆,我咩都唔改你都科水㗎啦。
OK,算你狠,shut up and take my money
買唔到PS5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞